Az élet campus mundisként

A Tempus Közalapítvány fotópályázata 

Izgalmas feladat elé állítottuk a pályázókat: egyetlen képbe kellett összesűríteniük mindazt, ami, ebben a számukra meghatározó időszakban történt velük. Sokan egyetemük, vagy egy emlékezetes kirándulás tájképével neveztek, voltak akik a mobilitás alatt megismert barátaikkal közös fotót választották, és volt sok más izgalmas megközelítés is. Egy közös azonban minden képben volt: bárki, aki végiglapozta az albumot, biztosan kedvet kapott arra, hogy Olaszországban, az U.S.A.-ban vagy akár Új-Zélandon kezdje a következő tanévet.

A nyertesek fotói: 

I. helyezett: Csomor Boglárka - Hollandia, Utrecht
"Azért esett erre a képre a választásom, mert, bár ez a fotó nem a fogadó városomban, Utrechtben készült, mégis ez a fotó tükrözi leginkább azt a boldogságot, amit Hollandia adott nekem. Nehéz volt kiválasztanom csak egy helyet/várost Hollandiában, de Hága látványa levett a lábamról."

II. helyezett: Moiszejeva Kate - Dél-Korea, Daegu
"Jelen pillanatban Koreában töltöm a félévemet Daeguban, a Campus Mundinak köszönhetően. A kép, amit csatoltam, az egyik kedvenc helyemről van, ami a Keimyung Egyetem campusa. Ott töltöm a legtöbb időmet és imádok ott lenni, sikerült sok barátot megismerni, sokat tanulni, sok tapasztalatot szerezni és mindennap lehetőségem van látni ezt a gyönyörű Campust."

III. helyezett: Ladányi Ármin - Franciaország, Menton
"A választott képem az első közös kirándulás folyamán született. Még csak pár hete ismertem egyetemi társaimat, de már mind nagyon közel álltak hozzám. Egy nap úgy döntöttünk, hogy nekivágunk az úgynevezett "tête de chien", azaz a kutya feje nevű hegynek. Az én hibámból a 20 perces sétából egy 3 órás hegymászás lett, de senki nem volt mérges emiatt. Ez a Mediterráneum, itt nehéz stresszes helyzetbe kerülni. Miután megérkeztünk, a látvány annyira elvarázsolta a csapatot, hogy tartottunk egy 2 perces csöndkirályt, csak a kilátásra fókuszálva. Egész Monte-Carlo a lábunk alatt hevert. Nem volt más gondolatom, csak, hogy én vagyok az egyik legszerencsésebb srác, hogy a barátaimmal megélhetem ezt az élményt."

 

Facebook-oldalunkon indított közönségszavazás nyertese: Simon Anna, Új-Zéland, Dunedin
"Ez a kép nagyon fontos számomra: egyrészt, mert a kint töltött idő alatt ismertem meg a képen látható indiai lányt, aki a legjobb barátom volt az egész félév során, másrészt mert ez volt a kedvenc helyem, ahova ellátogattunk. Az ösztöndíjas időszak utolsó hetében utaztuk körbe Új-Zéland déli szigetét, és találtunk rá erre a helyre, ahol tipikusan azt lehet érezni, hogy megáll az idő. A barátaim egy nagy szikláról nyers kagylót ettek, az autónk defektet kapott, engem pedig megtámadott egy oroszlánfóka (majdnem). Bár az utolsó kettő, nem volt túl jó élmény, mégis ez volt életem talán legjobb napja."

A pályázatra beküldött összes képet Facebook oldalunkon találjátok.

 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÉS SZABÁLYZAT

 

Mutasd meg az életed Campus Mundi ösztöndíjasként és inspirálj másokat is a külföldi tanulásra! Készíts fotót egy olyan pillanatról, motívumról, ami számodra meghatározza ezt az időszakot, a következő témák valamelyikében: hétköznapok, tanulás, barátságok, kedvenc helyek. Küldd el nekünk a campusmundijatek{kukac}tpf.hu e-mail címre, és nyerj egy Sziget napijegyet!

Van egy szuper kis kávézó, ahova rendszeresen jársz tanulni? Hétvégén meglátogattál egy új helyet, ami belopta magát a szívedbe? Újra és újra elvarázsol az egyetem könyvtára? A kedvenc helyi ételed, a park, ahova kikapcsolódni jártok a barátaiddal vagy akár a kedvenc könyved is lehet a fotód témája.

A fotót e-mailben csatolmányként küldd el nekünk, lehetőleg jó minőségben! Írd meg, hogy miért ezt a képet választottad, és ne felejtsd el elküldeni nekünk a nevedet, az itthoni egyetemedet és szakodat, valamint az országot illetve várost, ahol Campus Mundi ösztöndíjasként tanulsz! Korábbi ösztöndíjasok képeit is várjuk!

 A fotópályázat menete  

  1. A fotókat 2018. április 23-tól május 13-án éjfélig várjuk a campusmundijatek{kukac}tpf.hu e-mail címre. A pályázaton kizárólag az e-mailben beküldött, a fotópályázat témájának megfelelő fotók vesznek részt. A Tempus Közalapítvány kizárhatja a pályázatból az általános társadalmi normáknak nem megfelelő vagy a program szellemiségét nem megfelelően tükröző fotókat.

  2. A pályázatra beküldött fotók közül a Tempus Közalapítvány zsűrije választja ki a nyertes képeket. Az első helyezett nyereménye egy Sziget Fesztivál napijegy, a második és harmadik helyezett pedig 10.000 Ft-os könyvutalványt kap.

  3. A pályázatra beküldött fotókat május 14-én feltöltjük a Campus Mundi Facebook-oldal fotógalériájába, ahol a közönség is szavazhat kedvencére május 14-től 22-én 14:00 óráig. A legtöbb lájkot összegyűjtő kép készítőjét szintén egy 10.000 Ft-os könyvutalvánnyal jutalmazzuk.

  4. A fotópályázat eredményét a Tempus Közalapítvány május 23-án hirdeti ki, a díjazott képek készítőit e-mailben is értesíti.

A fotópályázatra beküldött fotókat a Tempus Közalapítvány online és offline megjelenéseihez a pályázó nevének feltüntetésével felhasználja a Campus Mundi ösztöndíj népszerűsítése érdekében.

 Nyeremények  

A beküldött fotók közül a Tempus Közalapítvány zsűrije választja ki a 3 nyertes képet, amelyek készítői az alábbi nyereményeket kapják:

  1. helyezett: Sziget Fesztivál napijegy,
  2. helyezett: 10.000 Ft-os könyvutalvány,
  3. helyezett: 10.000 Ft-os könyvutalvány.

A Campus Mundi Facebook oldalon a közönségszavazás során a legtöbb lájkot összegyűjtő kép készítőjének nyereménye: 10.000 Ft-os könyvutalvány.

A nyeremények átvételét és a napijegy igénylésének részleteit a nyertesekkel e-mailben egyeztetjük.

 Részvételi szabályok  

A fotópályázaton indulhat mindenki, aki már nyert Campus Mundi ösztöndíjat. Egy pályázó maximum egy darab olyan fotót küldhet be a campusmundijatek{kukac}tpf.hu e-mail címre, amelyeket az ösztöndíjas tartózkodása alatt készített. A fotó készítésének módjára vonatkozó megkötés nincs, minimális méret: 2 MB. Kizárólag olyan fotókat fogadunk el, amelyek a pályázatban megjelölt témában készültek.

Pályázni kizárólag e-mailben lehet, az e-mail csatolmányában beküldött fotóval. Az e-mailben szerepelnie kell a következőknek: a pályázó neve, e-mail címe, magyarországi egyetemének neve és a szak, melyik országban és városban végzi ösztöndíjas tanulmányait a Campus Mundi programban.

A pályázó az e-mailes jelentkezés elküldésével elismeri, hogy részt kíván venni a Tempus Közalapítvány Az ÉLET Campus Mundisként című fotópályázatán. A pályázó elismeri, hogy már részesült Campus Mundi ösztöndíj támogatásban. A jelentkezéssel a pályázó kezeskedik arról, hogy a beküldött pályaművek saját szellemi termékei, amiket harmadik fél felé semmiféle jogi kötelezettség nem terhel, valamint elismeri, hogy a fotón szereplő, felismerhető személyek hozzájárultak a fotó felhasználásához. A fotópályázatra beküldött kép feletti minden jog és felelősség a kép beküldőjét illeti.

A pályázó jelentkezésével hozzájárul, hogy beküldött fotóit a Tempus Közalapítvány online és offline megjelenéseihez a pályázó nevének feltüntetésével szabadon felhasználja.

A fotópályázaton való részvétel nem váltja ki azoknak a hallgatóknak a promóciós tevékenységét, akik ezt vállalták Campus Mundi pályázatuk beadásakor.

A Tempus Közalapítvány fenntartja a jogot, hogy amennyiben a pályázatra nem érkezik be megfelelő minőségű fotó, nem oszt ki nyereményt.

A játékban résztvevők személyes adatait a Tempus Közalapítvány harmadik fél számára nem adja ki.

A kampányt a Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá és a pályázat nem kapcsolódik a Facebookhoz.

 

Kapcsolat

Tempus Közalapítvány
campusmundijatek{kukac}tpf.hu

A pályázat szervezője

Tempus Közalapítvány
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
(+36 1) 237-1300
info{kukac}tpf.hu

Utolsó módosítás: 2018.07.10.