MILYEN ELŐNYÖKKEL JÁR AZ ALUMNI TAGSÁG?

 

KARRIERÉPÍTÉS - Segítünk neked a továbblépésben

  • Továbbítjuk neked céges partnereink szakmai gyakorlati lehetőségeit és állásajánlatait.
  • Naprakész tájékoztatást kapsz további ösztöndíj-lehetőségekről.
  • Ingyenes karriernapokon vehetsz részt, ahol coachok, HR szakemberek, karriertanácsadók foglalkoznak veled, különös tekintettel arra, hogyan tudod a nemzetközi tapasztalataidat kiemelni és kamatoztatni.

 

AZ ÉLMÉNYEK ÉS TAPASZTALATOK MEGOSZTÁSA - Segíts abban, hogy másoknak is jól sikerüljön az ösztöndíjas időszak

  • Jelentkezz az évente meghirdetett Mobilitási órák programunkra: élményalapú módszertani felkészítés után az általad választott középiskolákban tarthatsz előadásokat - a munkádat elismerjük, és egy jó hangulatú projekt részese lehetsz, miközben bővülnek az ismereteid és fejlődik az előadói készséged is.
  • Meséld el nekünk egy interjúban a legérdekesebb élményedet vagy tedd közkinccsé a blogodat.
  • Gyere el velünk oktatási vásárokra, ösztöndíjbörzékre és fesztiválokra, ahol a látogatók kikérdeznek arról, milyen a külföldi diákélet - mesélj az élményeidről, az országról, az emberekről, a tanulmányaidról, a praktikus tudnivalókról - a kérdések száma végtelen.
  • Milyen gyakorlati tanácsokat adnál azoknak, akik most csomagolnak, hogy ösztöndíjasként nekivágjanak a világnak? Csatlakozz az alumni tanácsadók csapatához, és segíts megújítani, felfrissíteni a leendő ösztöndíjasoknak szóló oldal tartalmát.

 

Megújult az Alumni program

Egyre több féle felsőoktatási ösztöndíjjal utazhatnak külföldi részképzésre, szakmai gyakorlata, rövid tanulmányútra, nyári egyetemre magyar hallgatók Európába és a világ szinte bármely országába. A nemzetközi ösztöndíjak jelentős részét a Tempus Közalapítvány kezeli, ezért az Alumni hálózat tagjainak körében is sokféle ösztöndíj támogatottjai megtalálhatóak. Az alumni tagok nemzetközi tapasztalatai, magas szintű nyelvismeretük nagy értéket jelent a munkaerőpiacon. Folyamatosan konzultálunk céges partnereinkkel, javaslataikat, igényeiket igyekszünk beépíteni és felhasználni az együttműködés során, segítve a volt ösztöndíjasok pályájának indulását. 

REGISZTRÁCIÓ

Nézd meg az aktuális programokat, és csatlakozz hozzánk Facebook- oldalainkon is!
Erasmus ösztöndíj hallgatóknak
Campus Mundi ösztöndíj

 

Az Alumni tagok személyes adatait nem hozzuk nyilvánosságra, és nem továbbítjuk harmadik félnek.

Utolsó módosítás: 2017.03.22.