MILYEN ELŐNYÖKKEL JÁR AZ ALUMNI TAGSÁG?

 

KARRIERÉPÍTÉS - Segítünk neked a továbblépésben

  • Továbbítjuk neked céges partnereink szakmai gyakorlati lehetőségeit és állásajánlatait.
  • Naprakész tájékoztatást kapsz további ösztöndíj-lehetőségekről.
  • Ingyenes karriernapokon vehetsz részt, ahol coachok, HR szakemberek, karriertanácsadók foglalkoznak veled, különös tekintettel arra, hogyan tudod a nemzetközi tapasztalataidat kiemelni és kamatoztatni.

 

AZ ÉLMÉNYEK ÉS TAPASZTALATOK MEGOSZTÁSA - Segíts abban, hogy másoknak is jól sikerüljön az ösztöndíjas időszak

  • Légy Te is országtanácsadó! Ha Németországban, Lengyelországban vagy Portugáliában voltál ösztöndíjas, csatlakozz Facebook országcsoportjainkhoz és add át tapasztalataidat az érdeklődőknek!
  • Meséld el nekünk egy interjúban a legérdekesebb élményedet vagy tedd közkinccsé a blogodat.
  • Gyere el velünk oktatási vásárokra, ösztöndíjbörzékre és fesztiválokra, ahol a látogatók kikérdeznek arról, milyen a külföldi diákélet - mesélj az élményeidről, az országról, az emberekről, a tanulmányaidról, a praktikus tudnivalókról - a kérdések száma végtelen.
  • Milyen gyakorlati tanácsokat adnál azoknak, akik most csomagolnak, hogy ösztöndíjasként nekivágjanak a világnak? Csatlakozz az alumni tanácsadók csapatához, és oszd meg velünk tapasztalataidat.

Megújult az Alumni program

Egyre több féle felsőoktatási ösztöndíjjal utazhatnak külföldi részképzésre, szakmai gyakorlata, rövid tanulmányútra, nyári egyetemre magyar hallgatók Európába és a világ szinte bármely országába. A nemzetközi ösztöndíjak jelentős részét a Tempus Közalapítvány kezeli, ezért az Alumni hálózat tagjainak körében is sokféle ösztöndíj támogatottjai megtalálhatóak. Az alumni tagok nemzetközi tapasztalatai, magas szintű nyelvismeretük nagy értéket jelent a munkaerőpiacon. Folyamatosan konzultálunk céges partnereinkkel, javaslataikat, igényeiket igyekszünk beépíteni és felhasználni az együttműködés során, segítve a volt ösztöndíjasok pályájának indulását. 

 REGISZTRÁCIÓ 


Nézd meg az aktuális programokat, és csatlakozz hozzánk a közösségi média felületeinken is!

Facebook:

 Instagram:

Az Alumni tagok személyes adatait nem hozzuk nyilvánosságra, és nem továbbítjuk harmadik félnek. Az Alumni hálózathoz kapcsolódó adatkezelésről szóló adatvédelmi tájékoztatókat alább találod:

Utolsó módosítás: .