Hamarosan itt az Erasmus+ stratégiai partnerségek pályázatok beadási határideje

2020.02.25.

Pályázat | Szakképzés, Felnőtt tanulás, Köznevelés, Felsőoktatás

2020. március 24-ig lehet benyújtani az Erasmus+ stratégiai partnerségek pályázatokat a köznevelési, a szakképzési, a felsőoktatási és a felnőtt tanulási szektorban.

A stratégiai partnerségek pályázattípus célja innovatív gyakorlatok fejlesztésének, átadásának, megvalósításának támogatása, továbbá az együttműködést, a társaktól való tanulást és az európai szintű tapasztalatcserét támogató közös kezdeményezések megvalósítása.

A pályázati forma remek lehetőséget nyújt megoldást találni az intézményen belül felmerülő szakmai kérdésekre, új kihívásokra, problémákra. Olyan intézményekkel javasolt együttműködni, melyek partnerek lehetnek a kitűzött célok elérésében.

További információ a pályázattípusról

Az egyes pályázatokról az alábbi linkeken olvashatnak bővebben:

KÖZNEVELÉS

SZAKKÉPZÉS

FELNŐTT TANULÁS

FELSŐOKTATÁS

IFJÚSÁGÜGY

Az Erasmus+ ifjúsági szektorában a startégiai partnerség pályázatok beadási határideje 2020. április 30. és 2020. október 1.  További információ >> 

 

Amennyiben pályázatának összeállítása során szakmai útmutatásra van szüksége, keresse fel az adott pályázattal foglalkozó munkatársunkat, vagy foglaljon konzultációs időpontot ezen a linken.

Minden pályázónak sok sikert kívánunk!

Utolsó módosítás: 2020.02.26.