IGAZÁBÓL ERASMUS+ - Írd meg az Erasmus+ filmed legjobb epizódját!

2018.04.23.

Pályázat | Felsőoktatás

Veled is történt valami „furcsa és megmagyarázhatatlan” az Erasmus+ ösztöndíjad alatt? Van egy sztorid, amit már százszor elmeséltél, de nem tudod megunni? Írd meg és nyerj!

Képzeld el, hogy az Erasmus+ féléved a kedvenc filmed, és írd meg nekünk a legjobb epizódját! A beérkező sztorikból kirajzolódhat akár egy lehetséges Erasmus szkeccsfilm forgatókönyve is. ;)

Küldd el a történetedet az erasmusjatek{kukac}tpf.hu email címre, és nyerj egy Sziget napijegyet vagy értékes könyvutalványt!

A történetet e-mailben csatolmányként küldd el nekünk, és mindenképpen mellékelj hozzá képeket is illusztrációként. Az e-mailben írd meg a nevedet, az itthoni egyetemedet és szakodat, valamint az országot illetve várost, ahol Erasmus+ ösztöndíjasként tanulsz, vagy szakmai gyakorlatodat töltöd. Korábbi ösztöndíjasok történeteit is várjuk!

A pályázat menete 

  1. A történeteket 2018. április 23-tól május 18-án éjfélig várjuk az erasmusjatek{kukac}tpf.hu e-mail címre. A pályázaton kizárólag az e-mailben beküldött, a pályázat témájának megfelelő történetek vesznek részt. A Tempus Közalapítvány kizárhatja a pályázatból az általános társadalmi normáknak nem megfelelő vagy a program szellemiségét nem megfelelően tükröző pályázatokat.

  2. A pályázatra beküldött történetek közül a Tempus Közalapítvány zsűrije választja ki a 3 legjobb pályaművet. Az első helyezett nyereménye egy Sziget Fesztivál napijegy, a második helyezett 15.000 Ft-os, a harmadik helyezett pedig 10.000 Ft-os könyvutalványt kap.

  3. A pályázat eredményét a Tempus Közalapítvány május 23-án hirdeti ki, a díjazott szerzőket e-mailben is értesíti.

A pályázatra beküldött történeteket és az illusztrációként mellékelt fotókat a Tempus Közalapítvány a pályázó nevének feltüntetésével publikálja honlapján az Erasmus+ ösztöndíj népszerűsítése érdekében.

A pályázat hivatalos szabályzatát, a pályázatok formai követelményeit és a részvételi szabályokat ide kattintva olvashatod.

Utolsó módosítás: 2018.06.05.