ESEMÉNYEK LISTÁJA

Böngésszen a közel 90 izgalmas magyar #ErasmusDays esemény között! A színes programok közül több kategóriában is válogathat: a nyílt eseményeket ajánljuk azoknak, akik érdeklődőként csatlakoznának és vennének részt a rendezvényeken. 

Az idei Erasmus Napok alkalmával is számos hazai intézmény és szervezet csatlakozott a kezdeményezéshez az Erasmus+ köznevelés, szakképzés, felnőtt tanulás, felsőoktatás és ifjúság szektorát képviselve, hogy megmutassa, mit adott a világnak az Erasmus+ projektje és, hogy együtt ünnepeljük a programot és Európát.

A szervezők élménybeszámolókkal, interaktív műhelymunkákkal, információs napokkal, élőképekkel, flashmobokkal, online eseményekkel, kihívásokkal, módszertani bemutatókkal készültek idén, amelyekre sok szeretettel várják az érdeklődőket október 15-17. között. 

 Milyen változásokra lehet számítani a járványügyi helyzetben? 

 A COVID-19 járványügyi helyzet miatt idén minden eseménynél jeleztük, hogy mi történik a programmal az aktuális óvintézkedések függvényében: online valósul meg vagy elmarad. A szervezők elhivatottságát és kreativitását mutatja, hogy a legtöbb esemény digitális formában is megvalósítható. 

Vegyen részt az eseményeken, csatlakozzon online, ossza meg a történetét, és ünnepeljük együtt az Erasmus+ programot és Európát október 15-17. között! 

 



Utolsó módosítás: 2020.10.09.