A Campus Mundi program 9,2 milliárd forinttal támogatja a magyar felsőoktatás nemzetközi versenyképességének fejlesztését a 2016-2021 közötti időszakban. A program egyrészt a hallgatói mobilitást támogatja, másrészt a felsőoktatási intézmények nemzetközi szerepének, elismertségének növeléséhez járul hozzá.

Campus Mundi ösztöndíjak

A Campus Mundi ösztöndíjprogram háromféle ösztöndíjat kínál a világ szinte bármely országába:

                   

 

Változások a Campus Mundi ösztöndíjakban: magasabb támogatások és egyszerűbb pályázás

Campus Mundi részképzés esetén is folyamatos pályázati lehetőséget biztosítunk – szakmai gyakorlatra már eddig is folyamatosan lehetett jelentkezni.

Külföldi részképzés esetén a 2017. őszi pályázati határidőt 2018. március 30-ig meghosszabbítjuk (pályázatot tehát március 30-ig folyamatosan lehet benyújtani, a bírálat és a döntés is folyamatos lesz ugyanúgy, mint a Campus Mundi szakmai gyakorlat esetében).

Részképzés és szakmai gyakorlat pályázattípusok esetén a doktori hallgatók automatikusan 50 pontot kapnak a tanulmányi eredményükre vonatkozó bírálati szempontnál.

Campus Mundi szakmai gyakorlat esetén megszűnik az Erasmus+ zero grant státusz mint előfeltétel, ezzel lényegesen egyszerűsödik a hallgatók számára a pályázati folyamat.

Campus Mundi részképzés és szakmai gyakorlat esetében differenciáltan emelkedtek az ösztöndíj összegek és a szociális kiegészítő támogatás összege:

Erasmus+ programországok:

Egyéb országok >> 350 000 Ft/hó

Szociális kiegészítő támogatás összege (egységesen) >> 35 000 Ft/hó

A fenti változások a 2017. tavaszi fordulóban pályázatot már benyújtott Campus Mundi hallgatókra visszamenőlegesen is érvényesek.

 

Pályázattípusok

Utolsó módosítás: 2018.02.21.