A Campus Mundi program 9,2 milliárd forinttal támogatja a magyar felsőoktatás nemzetközi versenyképességének fejlesztését a 2016-2021 közötti időszakban. A program egyrészt a hallgatói mobilitást támogatja, másrészt a felsőoktatási intézmények nemzetközi szerepének, elismertségének növeléséhez járul hozzá.

Campus Mundi ösztöndíjak

A Campus Mundi ösztöndíjprogram háromféle ösztöndíjat kínál a világ szinte bármely országába:

                   

 

Új pályázati felület készült a Campus Mundi hallgatói ösztöndíj pályázatok benyújtására

A Campus Mundi pályázatok benyújtására szolgáló új pályázati honlap fejlesztése keretében immár mindegyik pályázattípusra elkészült a pályázatok benyújtására szolgáló felület, így a 2019/2020. tanévi mobilitásokra a https://mundi.scholarship.hu oldalon várjuk a pályázatokat. 

Az új felület a pályázati adatok megadásán túl a pályázati dokumentumok feltöltésére  és szerződéskötésre is szolgál. A benyújtott pályázatokat a Tempus Közalapítvány munkatársai értékelik a pályázatok beérkezésének sorrendjében. Döntést a Tempus Közalapítvány kuratóriuma hoz várhatóan a pályázatok benyújtásától számított 2 hónapon belül.

 

 

Pályázattípusok

Utolsó módosítás: 2019.12.11.

Campus Mundi ösztöndíj külföldi részképzéshez

Következő határidő: még nem ismert

A 2019/2020. tanévi külföldi részképzésre támogatott pályázatok száma kimerítette az erre a tanévre tervezett létszámot, ezért a felhívást és pályázati lehetőséget 2019.10.24-én felfüggesztjük.

Részletek