KEDVES ÉRDEKLŐDŐ, KEDVES JÖVŐBELI PÁLYÁZÓ!

Az Erasmus+ program előző szakasza 2020-ban lezárult.
Az új 2021-2027 programszakasz információit az új Erasmus+ honlapunkon érheti el: Erasmusplusz \ Szakképzés Erasmus+ | Tempus Közalapítvány

Erasmus+ a szakképzésben

Az Erasmus+ program támogatja, hogy a szakképzésben tanuló diákok és a szakképzéssel foglalkozó szakemberek szakmai gyakorlaton vehessenek részt külföldön, s ezáltal Európa-szerte javuljon a szakképzés színvonala. A program segíti, hogy a szakképző intézmények stratégiai partnerségeket hozzanak létre más intézményekkel és különböző cégekkel annak érdekében, hogy szoros kapcsolat épüljön ki az oktatás és képzés, illetve a munka világa között.
Pályázatokat a szakképzés területén működő köz- vagy magánintézmények, illetve a munkaerőpiacon vagy az oktatás, képzés és ifjúság területén aktív köz- vagy magánintézmények nyújtottak be 2014 és 2020 között.

A 2014-2020-as programszakasz célul tűzte ki:

Milyen tevékenységeket támogatott a lezárult programszakasz? 

A program keretében az intézmények mobilitási projekteket és stratégiai partnerségeket valósíthattak meg. A mobilitási projektek futamideje 1-től 2 évig, stratégiai partnerségek pedig 2-től 3 évig terjedő együttműködéseket hívtak életre a nyertes pályázók.

 

A 30 éves Erasmus+ arcai

Ismerje meg az Erasmus+ 30 hazai arcait, akiknek a története, sikerei inspirációként szolgálhatnak az Ön számára is.

Pályázattípusok 2014-2020

Kedves érdeklődő, kedves jövőbeli pályázó!

Az Erasmus+ program előző szakasza 2020-ban lezárult, a lenti pályázatokra jelentkezni már nem lehet. Az új 2021-2027 közötti szakasz pályázási lehetőségeit az új Erasmus+ honlapunkon érhetik el: Erasmusplusz \ Szakképzés Erasmus+ | Tempus Közalapítvány

 

Utolsó módosítás: 2022.11.07.