Ötletek, tippek a megfelelő partnerintézmények megtalálásához

Partnerkeresés

Van már projektötletük, de még nincsen hozzá partnerük? Szívesen csatlakoznának egy formálódó együttműködéshez? Számos lehetőség áll az Önök rendelkezésére, melyeket az alábbiakban gyűjtöttünk össze.

Érdemes az intézménye, a munkatársak nemzetközi kapcsolatait, valamint a testvérvárosi kapcsolatokat is mozgósítani.

Több partnerkereső adatbázis és felület is elérhető a világhálón, melyet kifejezetten az oktatási/képzési programokban részt venni kívánó intézmények számára készítettek. Kényelmesen böngészhetnek az együttműködésre nyitott intézmények között, illetve feltölthetik saját intézményüket és projektötletüket.


 

SZAKKÉPZÉSI CENTRUMOK EURÓPAI ADATBÁZISA – ERASMOBILITY ÚJ!!!

A SZAKKÉPZÉSI CENTRUMOK, KONZORCIUMOK SZÁMÁRA NYÚJT ÚJ PARTNERKERESÉSI LEHETŐSÉGET AZ ERASMOBILITY WEBOLDAL.
Az oldal olyan intézmények számára nyújt ingyenes bemutatkozási és partnerkeresési lehetőséget, melyek küldeni és fogadni is szándékoznak tanulókat szakmai gyakorlat céljából. Rövid regisztráció után intézményi bemutatkozást tudnak megadni és országonként keresni a feltöltött centrumok, konzorciumok között. Regisztráljon most és bővítse nemzetközi partneri hálózatát!


 

EU Projects Partner Finding

A Linked in közösségi oldalon regisztráció nélkül is elérhető partnerkeresések akár mobilitási típusú projektekhez is: http://www.linkedin.com/groups/EU-PROJECTS-PARTNER-FINDING-4287623


 

 

Erasmus+ egyéni tréning programok (TCA)

Az Erasmus+ programban részt vevő országok nemzeti irodái a program céljainak és prioritásainak hatékonyabb megvalósulását szolgáló tréning programokat szerveznek nemzetközi együttműködési tevékenységük (TCA – Transnational Cooperation Activities) keretében. Az egyéni tréning programok formájukat tekintve lehetnek partnerkereső szemináriumok, tanulmányutak, tematikus szemináriumok, konferenciák és egyéb nemzetközi támogató rendezvények.

A lehetőségről bővebb információ ezen a linken található.

Utolsó módosítás: 2022.11.10.