Rendezvény | Ifjúság, EU, Önkormányzatok, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Civil szervezet, Köznevelés, Felsőoktatás

A háromnapos programsorozat október 15-17. között zajlik, ahol minden projektmegvalósító megmutathatja magát különféle rendezvényeken, a program iránt érdeklődők pedig ellátogathatnak, vagy online csatlakozhatnak a színes programokhoz.

Rendezvény | Ifjúság, EU, Önkormányzatok, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Civil szervezet, Köznevelés, Felsőoktatás

Idén először nemcsak a hazai események koordinátoraként veszünk részt az Erasmus Napokon, hanem saját programokkal is készülünk. Október 15-én, csütörtökön két online rendezvényen várjuk az érdeklődőket.

Rendezvény | Felnőtt tanulás

Partnerkereső szemináriumot szervezünk „Online contact making seminar on how to engage people with low educational background” címmel a felnőtt tanulás területén dolgozó szervezeteknek és intézményeknek.

Oktatás és képzés 2020 | Felnőtt tanulás, Civil szervezet, Köznevelés

A Bolyai Nyári Akadémia keretében 2020. július 1-jén indult, és egy hónapon át tartott A tanulás jövője online kurzus, amelynek megszervezésére a Romániai Magyar Pedagógusok Szövetsége kérte fel a Tempus Közalapítványt.

Képzés | Szakképzés, Felnőtt tanulás, Köznevelés

2020 őszén első alkalommal lehet pályázni Erasmus akkreditációra. Ennek elnyerésével az oktatási intézmények az új program (2021-2027) keretében továbbra is finanszírozni tudják mobilitási tevékenységeiket.

Utolsó módosítás: 2014.08.19.