Tematikus nemzetközi együttműködések, fejlesztések - Felsőoktatási pályázati lehetőségek a mobilitásokon túl

A Tematikus nemzetközi együttműködések, fejlesztések c. információs nap a Tempus Közalapítvány felsőoktatási, projektalapú pályázatainak palettáját bemutató rendezvény, melyet elsősorban az új intézményi pályázók, érdeklődők igényeihez igazítunk, a pályázattípusokkal való ismerkedés első lépcsőjeként.

Időpont: 2018.10.04. 10.00-16.00
Helyszín: Tempus Közalapítvány, Greenpoint 7 irodaház, 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1. 6. emelet, Brüsszel terem

Az információs napon sor kerül a CEEPUS, a DAAD, az Erasmus+ program (Stratégiai partnerségek, Jean Monnet tevékenységek, Erasmus Mundus közös mesterképzések, Felsőoktatási fejlesztési projektek, Tudásszövetségek) intézményeknek szóló pályázati lehetőségeinek bemutatására, illetve a résztvevők hallhatnak támogatott pályázók tapasztalatairól is. A résztvevők a Tempus Közalapítvány munkatársaival egyénileg is konzultálhatnak a rendezvény során.

Várható programelemek:

 • Felsőoktatási pályázati lehetőségek a Tempus Közalapítványnál
 • Nemzetköziesítés a pályázati lehetőségek tükrében
 • TKA-DAAD kutatócsere projekt program
 • Erasmus+ program Stratégiai partnerségek (Strategic Partnerships)
 • Erasmus+ program: Jean Monnet tevékenység
 • Erasmus+ program felsőoktatást fejlesztő pályázati lehetőségeinek áttekintése
 • Erasmus Mundus közös mesterképzések, Felsőoktatási fejlesztési projektek, Tudásszövetségek
 • CEEPUS program hálózati pályázatok
 • Képzési lehetőségek oktatók és felsőoktatási munkatársak számára a Campus Mundi programban
 • Projekttervezés és pályázatírás egy értékelő szakértő szemével
 • A projekt előkészítésétől a sikeres pályázatig – Támogatott pályázók tapasztalatai

Kiket várunk a rendezvényre? 

Az információs napra elsősorban a projektalapú pályázatok iránt érdeklődőket várjuk a felsőoktatási szektorból (oktatók, szakgazdák, tanszékvezetők stb.). Fontos, hogy nemzetközi együttműködést nem csak oktatási/képzési intézmény kezdeményezhet.

A rendezvényeken való részvétel díjtalan, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Regisztrációs határidő: 2018. szeptember 30. 

A rendezvényen maximum 80 főt tudunk fogadni, túljelentkezés esetén intézményenként maximum 1 főt. Fenntartjuk a jogot, hogy túljelentkezés esetén nem a jelentkezések sorrendjében fogadjuk el a regisztrációt.

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Ne maradjon le a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők

Speciális ételigény

Melyik fentebb felsorolt pályázattípus(ok) iránt érdeklődik? *
Egynél több választ is megjelölhet!

Honnan hallott a rendezvényről?Hozzájárul, hogy a fent megadott e-mail címére a Tempus Közalapítvány a jövőben értesítést küldjön hasonló témájú rendezvényeiről?*A rendezvény regisztrációval megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a rendezvényen való részvételemhez megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.*


Hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány egyéb, a jelen rendezvény témájához hasonló eseményekről a megadott elérhetőségemre értesítést küldjön.Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2018.08.09.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány