Hír | Ifjúság, EU, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Köznevelés, Felsőoktatás

Az Európai Bizottság december 9-én rendezi meg a European Education Summit című rendezvényt. Idén online formában tartják meg a konferenciát, így bárki, akit érdekel az európai oktatás következő évtizede, élőben követheti majd az előadásokat.

Pályázat | Köznevelés

Kiegészítő Támogatásra pályázhatnak a 2021/2022. tanévben meghirdetett Külföldi Nyelvtanulási Program keretében azok a sajátos nevelési igényű 9. és 11. osztályos gimnáziumi és szakgimnáziumi, valamint 9., 11. és 12. osztályos technikumi tanulók, akik az illetékes szakértői bizottság által kiállított szakvéleménnyel rendelkeznek.

Pályázat | Köznevelés

Tudomásunkra jutott, hogy egyes külföldi nyelvi központok magyarországi vagy külföldi ügynökökkel, ügynökségekkel megállapodást kötöttek idegennyelvi tanulási, ösztöndíj programok kedvezményezettjeinek közvetítésére vonatkozóan. Egyetlen ügynök vagy ügynökség sem partnerünk a Program megvalósítása során, ebből következően egyetlen ügynök vagy ügynökség sem járhat el a Tempus Közalapítvány nevében vagy érdekében.

Partner hír | 2021.11.18.

Hír | Felsőoktatás

Az Európai Bizottság Oktatásügyi, Ifjúságpolitikai, Sportügyi és Kulturális Főigazgatósága online szemináriumot szervez az Erasmus+ program felsőoktatási szektorának érintettjei számára 2021. november 23-25. között.