Hír | Ifjúság

Már kamaszkorában kereste a lehetőségeket arra, hogy valami plusz dolgot tanuljon. Elvégezte a szociális munkás szakot, majd a közösség és civil tanulmányok mesterszakot, jelenleg pedig a Pécsi Tudományegyetem doktorandusza, de továbbképzésekben, saját kezdeményezésekben és önkéntes munkában sosem volt megállás. 2009 óta a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság elnöke. A fiatalokért, közösségekért végzett munka hajtja és a megújulás. Mit tett mindehhez hozzá az Erasmus+ program? Gulyás Barnabással beszélgettünk.

Partner hír | 2019.02.20.

Hír | Köznevelés

Az eTwinning program 2005-ös indulása óta Európa-szerte látja el a pedagógusokat a projektalapú, digitális eszközöket és módszertant alkalmazó oktatáshoz szükséges tanácsokkal, valamint a szakmai fejlődést biztosító és a sikeres projektkészítéshez elengedhetetlen segédletekkel. Az Erasmus+ program alprogramjaként az eTwinning nagy hangsúlyt fektet az európai és nemzeti köznevelési intézmények közötti partnerségekre, kooperációra és csapatmunkára.

Partner hír | 2019.02.05.

Pályázat | Felsőoktatás

A Nemzetközi Visegrádi Alap mester és doktori képzésre kínál ösztöndíjat a visegrádi országok (Csehország, Lengyelország, Szlovákia, Magyarország) állampolgárai számára.