Hír | Ifjúság, EU

Ezzel a kezdeményezéssel az Európai Unió arra törekszik, hogy a jövőre nézve több és jobb lehetőséget biztosítson a fiataloknak.

Hír | Ifjúság, EU, Önkormányzatok, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Civil szervezet, Köznevelés, Felsőoktatás

Október 14-16. között országszerte színes programokkal készültek az Erasmus+ projektmegvalósítók, hogy bemutassák eredményeiket az #ErasmusDays programsorozat keretében.

25 éves a Tempus Közalapítvány | Ifjúság, EU, Önkormányzatok, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Civil szervezet, Köznevelés, Felsőoktatás

A Tempus Közalapítvány 1996 óta foglalkozik hazai és nemzetközi pályázati programok koordinálásával, képzések kidolgozásával és megvalósításával, valamint szakértői segítségnyújtással támogatja a magyar oktatási, képzési és ifjúsági szektort.

Rendezvény | Felsőoktatás

Regisztrálj az ingyenes Europass – Erasmus+ Karriernapra, ahol online előadások keretében szakemberek segítségével vezetünk végig az álláskeresés, felkészülés és karriertervezés lépésein!

Pályázóink hírei | Szakképzés

2021. október 15-én 9.00-16.00 óra között Erasmus Napot szervezett a Közép-magyarországi Agrárszakképzési Centrum az Andrássy úton, „Velünk Bárhova Eljuthatsz” címmel. A rendezvényen az érdeklődő fiatalok 10 állomásos nemzetközi vetélkedőn vehettek részt, ezen túl pedig megismerkedhettek a centrum iskoláiban tanulható szakmákkal is.

Hír | Szakképzés

Az Európai Bizottság által 2018 októberében elérhetővé tett SELFIE (Self-reflection on Effective Learning by Fostering the use of Innovative Educational Technologies), az oktatási intézmények digitális potenciáljának felmérésére és fejlesztésére használható eszköz újabb modulokkal bővült.

Hír | Ifjúság, EU, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Köznevelés, Felsőoktatás

Az Erasmus Napok keretében több mint 5600 különböző programot szerveznek október 14-15-16-án világszerte. Magyarországon 32 városban tartanak előadásokat, virtuális eseményeket, kiállításokat és szórakoztató programokat, hogy megmutassák az Erasmus+ program sokszínűségét.

Pályázóink hírei | Ifjúság

A Cromo Alapítvány Fiatal Mítoszírtók Erasmus+ projektje az álhírek ellen veszi fel a harcot. A projekt során eLearning tananyagot, kampányokat dolgoztak ki és ajánlásokat fogalmaztak meg a témában.