Karriernap az iskolában: pedagógusoknak szóló tájékoztató és műhelymunka

A Tempus Közalapítvány – Nemzeti Europass Központ Erasmus+ szakképzési mobilitásban érintett intézmények pedagógusai számára tájékoztató előadást és műhelymunkát szervez október 17-én.

Időpont: 2018.10.17. (szerda) 10:00-15:00
Helyszín: Tempus Közalapítvány – 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.

A rendezvény célja, hogy segítséget nyújtson a mobilitási tapasztalattal rendelkező diákok orientálásához, a külföldi tapasztalat munkaerő-piaci előnyeinek feltárásához és hasznosításához.

Az előadás keretében európai uniós hálózatok ismertetik azokat az információkat és eszközöket, amelyek segítséget jelenthetnek a szakképzésben tanulóknak a további tapasztalatszerzés, illetve az álláskeresés kapcsán.

Témakörök:

  • Europass: dokumentumok az álláskereséshez,
  • Eurodesk: fiataloknak szóló további lehetőségek,
  • EURES: biztonságos külföldi munkavállalás.

A műhelymunka során az Europass hálózat által kidolgozott, a mobilitási tapasztalat álláskeresésben való hasznosítását támogató óravázlat és prezentáció kerülnek bemutatásra, amelyek célja, hogy kész eszközként a pedagógusok rendelkezésére álljanak a mobilitásról való hazaérkezést követő utógondozás során.

Jelentkezési határidő: 2018. október 10.

Az Erasmus+ szakképzési mobilitásban részt vett diákoknak szóló Europass – Erasmus+ Karriernap, illetve jelen rendezvény egymással párhuzamosan, azonos idősávban és helyszínen valósul meg.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Amennyiben kérdése merülne fel, az europass@tpf.hu email címen, illetve a 06 1 236 5050-es telefonszámon állunk rendelkezésére.


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők

Ételallergia

Ha érkeznek Önnel együtt diákok a párhuzamosan zajló Europass – Erasmus+ Karriernapra, hány fő részvételére számíthatunk?

A rendezvény regisztrációval megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a rendezvényen való részvételemhez megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.*


Hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány egyéb, a jelen rendezvény témájához hasonló eseményekről a megadott elérhetőségemre értesítést küldjön.Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2018.09.18.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány