Europass – Erasmus+ Karriernap – készülj fel velünk az álláskeresésre!

Merre induljak el az iskola befejezése után? Mit írjak az önéletrajzomba? Hogyan mutassam be a külföldi szakmai gyakorlatomat?

Időpont: 2018.10.17. (szerda) 10:00-15:00-ig
Helyszín: Tempus Közalapítvány – Nemzeti Europass Központ, Budapest, Kéthly Anna tér 1.

Az Europass - Erasmus+ Karriernapon ezekre a kérdésekre kaphatsz választ HR- és karrier-tanácsadóinktól!

A kiscsoportos tanácsadások témakörei:

 1. Önéletrajzírás és álláskeresési technikák, csatornák 

A szeminárium célja, hogy a résztvevők sikeresen tudják elkezdeni az álláskeresést. A modulban csoport coaching segítségével keressük olyan kérdésekre a választ, mint pl. „Nincs állásom!” - ez a valódi probléma? Hogyan gondolkodnak a munkaadók? Mi a sikeres pályázási folyamat titka? Hol keressünk, és hol ne keressünk állást?

A műhelymunkát vezeti: Filáj Gábor, az Umbrella Consulting Kft. ügyvezető igazgatója, okleveles business coach

 2. Munkavállalói énem 

„Ki is vagyok én? Hová is szeretnék eljutni? Milyennek látnak engem mások a munkaerőpiacon? Milyennek lát a leendő főnököm?” A műhely során a résztvevők közös akció keretében térképezik fel, hogyan is tekintenek a munkavállalásra és hogyan tekint rájuk a munkaerőpiac. Kísérletet teszünk arra, hogy a róluk alkotott képet érdekesebbé és hitelesebbé formáljuk.

A műhelymunkát vezeti: Svéda Dóra, humánerőforrás szakértő, tréner

 3. Tanácsok és dokumentumok az álláskereséshez itthon és külföldön 

A workshop a külföldi tapasztalatszerzés témában nyújt hasznos információkat. Az első felében a külföldi munkavállalás buktatóit és elkerülésüket tekintjük végig: hogyan tervezzünk külföldi munkavállalást, hol keressünk munkát itthonról, hogyan tudunk jól felkészülni, mi az a kulturális sokk és hogyan kezeljük. A workshop második felében az Europass dokumentumok kerülnek bemutatásra, amelyek a hazai és külföldi munkavállalás során is segítséget jelentenek az álláskereséshez.

A műhelymunkát vezeti: Baranyi Diána és Ertsey Dorottya, Europass munkatársak, Farkas László, EURES koordinátor 

Jelentkezési határidő: 2018. október 10.

A szakképzési mobilitási projektekben érintett pedagógusok számára szervezett Karriernap az iskolában: pedagógusoknak szóló tájékoztató és műhelymunka, illetve jelen rendezvény egymással párhuzamosan, azonos idősávban és helyszínen valósul meg. Kérjük, ha Ön pedagógusként érdeklődik, ezen az oldalon regisztráljon. >>

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A részvételről kérésre igazolást állítunk ki.

Amennyiben kérdésed merülne fel, az europass@tpf.hu email címen, illetve a 06 1 236 5050-es telefonszámon állunk rendelkezésedre.


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők

Ételallergia

Erasmus+ szakmai gyakorlatod éve

Mi a szakmád?

A rendezvény regisztrációval megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a rendezvényen való részvételemhez megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.*


Hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány egyéb, a jelen rendezvény témájához hasonló eseményekről a megadott elérhetőségemre értesítést küldjön.Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2018.09.18.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány