Ingyenes EU-angol webinárium 3.

A Tempus Közalapítvány egyedülálló lehetőséget kínál: olyan ingyenes EU-angol webináriumsorozatot, amelyre az EU English – Using English in EU Contexts című kiváló nyelvkönyv szerzői, Trebits Anna és Fischer Márta várják nagy szeretettel a szaknyelv iránt érdeklődőket!

Időpont: 2018.11.19. 18:00 - 19:00 óráig

Előadók: Trebits Anna és Fischer Márta 

A sorozat egyedülálló lehetőséget kínál azok számára, akik szeretnének alapvető uniós szaknyelvi ismereteket szerezni, illetve ilyen irányú ismereteiket bővítenék, frissítenék, aktualizálnák. Lássunk néhányat ízelítőként a webináriumok témáiból:

Mit jelent az, hogy EU-angol?

Miért érdemes EU-szaknyelvet tanulniuk azoknak, akik középfoknál magasabb szinten beszélik az angol nyelvet?

Valóban beszélhetünk különálló EU-nyelvről?

Mit jelent az EU-terminológia kifejezés?

Miért érdemes/kell az EU-terminológiát megtanulniuk azoknak, akik már középfoknál magasabb szinten beszélik az angol nyelvet?

Miért fontos tudnunk, hogy hogyan dolgoznak az uniós fordítók, tolmácsok?

Nyelvi buktatók az EU-ban

Utolsó módosítás: 2018.10.24.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány