Nyílt konzultációs műhely: Erasmus+ stratégiai partnerségek a szakképzésben

Magyarországon az Erasmus+ programot koordináló Tempus Közalapítvány nyílt konzultációs műhelyt tart a szakképzési szektor számára elérhető Erasmus+ stratégiai partnerségek pályázattípus keretében 2019.03.21. határidőig pályázni kívánó szervezetek számára.

Időpont: 2019.02.14. (csütörtök) 13:00 – 15:00 óra között
Helyszín: Tempus Közalapítvány, 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1. (Green Point irodaház, 6. emelet)

Térkép

Műhelymunkára hívjuk mindazokat, akiknek a tájékoztató rendezvényeinket követően további kérdéseik merültek fel a pályázattípussal kapcsolatban, többet szeretnének tudni a pályázat benyújtásának folyamatáról, vagy további útmutatásra van szükségük pályázatuk kidolgozásában.

A konzultációs műhely alkalmával nem lesznek előadások, a pályázók nyílt fórumon, csoportos konzultációs jelleggel tudják kérdéseiket feltenni, egymást is segítve a pályázati folyamatban. Várjuk kérdéseiket a pályázat megírásához szükséges tudnivalókkal, a pályázati űrlappal, mellékletekkel, illetve más kérdésekkel kapcsolatban. A nyílt konzultációs alkalom kiváló lehetőség arra, hogy a beadás előtti kérdéseikre választ kapjanak.

Korábbi rendezvényeink anyagai elérhetőek az alábbi linkeken:

Kérjük, hogy tanulmányozzák át a Pályázati dokumentumok anyagait a konzultáción való részvétel előtt. Csak azokat tudjuk fogadni a konzultációra, akiknek már konkrét projekt ötlete van és alakuló partnersége.

A rendezvényen való részvétel díjtalan, de előzetes regisztráció szükséges. Regisztrálni 2019. február 11. délig lehet az alábbi űrlap kitöltésével. A műhelyen résztvevők száma korlátozott. Jelentkezése elfogadásáról e-mailben visszajelzést küldünk.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy regisztrálni csak a weboldalon keresztül konkrét, a pályázat elkészítéséhez kapcsolódó kérdés(ek) megküldésével lehet. E-mailben küldött regisztrációkat nem tudunk elfogadni!

Várjuk kérdéseiket és jelentkezésüket!

Utolsó módosítás: 2019.01.24.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány