Élmény-módszertan

Szeretettel várjuk a köznevelés, szakképzés, felnőtt tanulás és ifjúsági szektor képviselőit Élmény-módszertan című interaktív, kiscsoportos pedagógiai műhelyeinkre, módszertani bemutatóinkra!

Időpont:

A gyakorlatorientált workshopok előadóitól megtudhatják, milyen pedagógiai, módszertani újítások tehetik sikeresebbé az oktatás-képzés és ifjúság területén működő intézményeket, miket valósítottak meg az Erasmus+ programokhoz tervezett innovatív módszerekkel, hogyan használhatóak az Erasmus+ projektek eredményei a gyakorlatban az oktatás, képzés és az ifjúsági munka során.

Az Élményalapú tanulás konferencia keretein belül szervezett kiscsoportos délutáni műhelyek 14.20-tól kezdődnek Élmény-módszertan címen, amennyiben a teljes programon részt kíván venni kérjük regisztráljon itt.

A regisztráció határideje: május 23. 

Hat párhuzamos műhely közül választhat. A műhelyek leírását itt találja.

A rendezvény az Európai Bizottság, valamint az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával valósul meg.

Utolsó módosítás: .

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.