EAIE Autumn Academy

A budapesti EAIE Akadémián való részvételre a TKA támogatásával

Időpont: 2019.11.18. 2019.11.22.
Helyszín: Central European University, Budapest, Nádor utca 13-15.

Esemény honlapja

A TKA támogatására a jelentkezési határidő: 2019. szeptember 2.

A jelen online űrlap kitöltése része a jelentkezési felhívásnak, de önmagában nem jelent teljes értékű jelentkezést! Kérjük, tájékozódjon a jelentkezési felhívásban! 

A jelentkezési felhívás ide kattintva elérhető

További információ:
Mester-Takács Tímea
timea.takacs@tpf.hu
T: +36 1 237-1300 / Mellék: 206

 


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők

Titulus*
pl.: Prof., Dr.

Keresztnév*

Vezetéknév*


Intézménynév angolul*

Szervezeti egység angolul*

Intézet angolul
amennyiben releváns


Beosztás*

Beosztás angolul*


Munkahelyi cím*

Irányítószám*

Település*


Telefonszám*

Mobiltelefonszám


A rendezvény regisztrációval megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a rendezvényen való részvételemhez megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.*


Hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány egyéb, a jelen rendezvény témájához hasonló eseményekről a megadott elérhetőségemre értesítést küldjön.Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2019.08.08.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


Köszönjük jelentkezését, hamarosan e-mailben értesítjük a jelentkezés sikerességéről. Felhívjuk figyelmét, hogy a jelen űrlap csak a felhívás mellékletében szereplő aláírt jelentkezési lap beküldésével együtt érvényes.


Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány