Európai Szolidaritási Testület - Szervezetek találkozója 2019

A Tempus Közalapítvány az Európai Szolidaritási Testület keretében aktív fogadó, illetve támogató szervezetek számára szervez találkozót.

Időpont: 2019.12.05. 2019.12.06.
Helyszín: Ibis Styles Budapest Center Hotel (1074 Budapest, Rákóczi út 58.)

A találkozó kiemelt célja, hogy az Európai Szolidaritási Testület önkéntes és foglalkoztatási projektjei területén tevékeny szervezetek képviselői, koordinátorai találkozzanak egymással és a nemzeti iroda munkatársaival, és kialakulhasson egy párbeszéd a sikerek, nehézségek, elakadások mentén annak érdekében, hogy minél sikeresebb projektek valósulhassanak meg.

 A találkozó célkitűzései:

  • információk átadása a nemzeti iroda részéről az Európai Szolidaritási Testület program újdonságairól, változásairól, új lehetőségeiről, illetve technikai és gyakorlati segítségnyújtás a sikeres projektek megvalósításához;
  • tapasztalatcsere megteremtése, hogy a szervezetek képviselői megoszthassák jó gyakorlataikat egymással, illetve a nemzeti iroda munkatársaival együtt keressenek válaszokat a nehézségekre, elakadásokra;
  • annak elősegítése, hogy a szervezetek képviselői megismerhessék egymás munkáját és aktív közösségként tudjanak összekapcsolódni a munkájuk során, akár a találkozót követő időszakban is. 

2019. december 5-én valósul meg a Solidarity: ON nyilvános rendezvényünk, amely ugyancsak a találkozó részét képezi kapcsolatépítési és közös találkozási lehetőségként, valamint lehetőséget biztosít, hogy közösen ünnepelhessük meg a 2019-es közös munkát.
 

Részvétel részletei: 

A részvétel ingyenes, ugyanakkor feltétele a program teljes időtartamán való aktív részvétel. A szállás és étkezés minden résztvevő számára biztosított, igénybe vétele pedig ajánlott (Budapesten élők számára is). A találkozó kiemelt célja a kapcsolatépítés és a tapasztalatcsere, amelyre kiváló lehetőséget biztosít a közösen eltöltött kötetlen idő az étkezések, illetve az este folyamán is.

Az utazási költséget utólag megtéríti a Tempus Közalapítvány, amelynek a módjáról a résztvevőknek később küldünk információt.

Egy szervezettől többen is jelentkezhetnek. A maximális létszám 30 fő. Célunk, hogy minél több szervezet részt tudjon venni a találkozón, ezért túljelentkezés esetén a szervezetektől 1-1 főt tudunk fogadni.
 

Biztatunk minden szervezetet, amely a közelmúltban szerezte meg a Minőségi Tanúsítványát, hogy képviseltesse magát a találkozón, bővítse tudását, ismerje meg a többi Magyarországon aktív szervezet munkáját, jó gyakorlatait és kérdéseit.

Ugyanakkor a tapasztalt szervezetek képviselőit is várjuk egy közös gondolkodásra, a program új lehetőségeinek megismerésére, illetve örömmel vesszük, ha ezen szervezetek munkatársai megosztják az elmúlt év tapasztalatait, elakadásaikat, sikereiket. 

Jelentkezési határidő: 2019. november 8.
 

A programmal kapcsolatos kérdéseitekkel keressétek Kiss Andreát vagy Molnár Annamáriát az alábbi elérhetőségeken:
andrea.kiss@tpf.hu, +36 1 237 1300 / 349
annamaria.molnar@tpf.hu, +36 1 237 1300 / 266 

Bízunk benne, hogy sok szervezettel találkozunk!

Utolsó módosítás: 2019.11.06.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány