Eszközök a helyi szintű ifjúsági részvétel és ifjúsági munka fejlesztésére

Műhelymunkasorozat a fiatalokkal való közös munka erősítéséhez, a foglalkozások felépítéséhez, és az ifjúsági munka szervezeten belüli elismeréséhez, támogatásához.

Időpont: 2021.11.09. - 30.
Helyszín: online

Az eseménysorozat három tudásátadó, felkészítő műhelymunkából áll. Hozzásegíti az önkormányzati munkatársat, ifjúságsegítőt a fiatalokkal való közös munka, foglalkozások felépítéséhez, valamint munkájuk szervezeten belül történő elismeréséhez, támogatásához.

A három fejlesztő esemény az alábbi témákat dolgozza fel:

 • Szakmai önfejlesztés ifjúsági szervezeti/önkormányzati munkatársak számára
  • Időpont: 2021. november 9. kedd
  • Helyszín: online webinárium
 • Fejlesztési lehetőségek ifjúsági szervezetek/önkormányzatok számára
  • Időpont: 2021. november 16. kedd
  • Helyszín: online webinárium
 • Helyi struktúrák fejlesztése, szervezet- és stratégiafejlesztés
  • Időpont: 2021. november 30. kedd
  • Helyszín: Tempus Közalapítvány

A részletekkel októberben jelentkezünk.

Az esemény az önkormányzatoknak szánt eseménysorozatunk része. A Fejlesztő őszi keddek önkormányzatoknak három fő eseményből és egy konzultációs támogatói programból áll:

 1. Önkormányzatok ifjúsági stratégiafejlesztése – szeptember 28. (regisztráció)
 2. A helyi szintű ifjúsági részvétel módszerei – október 19. (regisztráció)
 3. Eszközök a helyi szintű ifjúsági részvétel és ifjúsági munka fejlesztésére – november 9., november 16. és november 30.

Elindult Együtt az ifjúsággal! információs levelünk! A levélben hírt adunk minden olyan lehetőségről, amellyel fejleszteni lehet a települési ifjúságügyet. 

A rendezvény a megtartásakor hatályos járványügyi szabályok alapján kerül megrendezésre, és csak azok betartása esetén látogatható.


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők


Rendelkezik valamilyen ételérzékenységgel?*Amennyiben igen:


A rendezvény regisztrációval megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a rendezvényen való részvételemhez megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.*


Hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány egyéb, a jelen rendezvény témájához hasonló eseményekről a megadott elérhetőségemre értesítést küldjön.Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2021.10.20.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány