E+ Vitamin 2022: online felkészítő az Erasmus+ ifjúság pályázattípusairól

Ifjúsági területen pályáznál? Egy lökés kell csupán, hogy szervezeteddel összerakjátok a legjobb projektet? Mi megadjuk az energiát a tervezéshez az E+ Vitaminnal! Csatlakozz a Tempus Közalapítvány háromnapos online felkészítőjéhez, és szerezz meg minden hasznos ismeretet és gyakorlatot a sikeres projekttervezéshez és -megvalósításhoz az Erasmus+ ifjúsági területén!

Időpont: 2022.11.16. - 2022.11.18.
Helyszín: Online

A felkészítő célja, hogy a résztvevők:

 • jobban átlássák és megértsék az Erasmus+ ifjúsági területének pályázati lehetőségeit, illetve azok sajátosságait;
 • a szervezetük és célcsoportjuk szükségleteinek megfelelően, hatékony(abb)an tudják felhasználni az Erasmus+ lehetőségeit;
 • megosszák egymással tapasztalataikat, és igény szerint konzultálhassanak a pályázatokat kezelő Erasmus+ ifjúsági csoport munkatársaival is;
 • jó minőségű pályázatokat és sikeres projekteket tervezzenek és valósítsanak meg. 

A felkészítő tervezett témái:

2022. 11. 16. (szerda)
 • a projekttervezés alapjai, pályázati kategória kiválasztása és partnerség kialakítása;
2022. 11. 17.
(csütörtök)
 • tanulási folyamat megtervezése, projektmegvalósítás és projektmenedzsment;
 • az egyes pályázattípusokhoz tartozó Q&A;
2022. 11. 18.
(péntek)
 • értékelés, hatástervezés és -mérés, kommunikációs és fenntarthatósági stratégia és utánkövetés.

A felkészítő három összefüggő napból áll, azok tartalma egymásra épül. Az egyes programnapokon a résztvevők online kapcsolódnak be a rendezvénybe; az ehhez szükséges linket és technikai információkat a felhívás kritériumainak megfelelő jelentkezőknek küldjük el kiválasztásuk után. A résztvevőnek lehetősége van az egyes napokra külön is jelentkezni, ugyanakkor a kiválasztásnál előnyt élveznek azok, akik mind a három napon részt tudnak venni.

A felkészítőre olyan szervezetek, intézmények, ifjúsági csoportok képviselőit várjuk, akik:

 • már rendelkeznek alapvető információval az Erasmus+ program ifjúsági pályázati kategóriáról, formai követelményeiről, és/vagy
 • nyújtottak már be pályázatot az Erasmus+ program ifjúsági területén, de a pályázatuk nem kapott támogatást, ezért javítani szeretnének a pályázat minőségén, és/vagy
 • az ifjúsági célcsoportjuk igényeinek megfelelően pályázat benyújtását és projekt megvalósítását tervezik az Erasmus+ program ifjúsági területén.

A részvételhez fontos ismerni az Erasmus+ program ifjúsági területének pályázati feltételeit, amelyekről itt tájékozódhatsz. Az esemény egyes napjainak részletes programját az esemény előtte-mailben küldjük ki a kiválasztott résztvevők számára.

Az online felkészítésen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A résztvevők maximális létszáma 30 fő/nap.

Regisztrációs határidő: 2022. november 09. 12:00

A jelentkezés sikerességéről minden jelentkezőt legkésőbb 2022. november 11-ig értesítünk.

(A Tempus Közalapítvány fenntartja a jogot, hogy túljelentkezés esetén a felhívásban megjelölt szempontok alapján, kiválasztás útján döntsön a résztvevők köréről és egyben várólista felállításáról.)

Az E+ Vitamin online felkészítő kizárólag az Erasmus+ ifjúság tevékenységtípusairól szól. Ha az Európai Szolidaritási Testület lehetőségeire pályáznál, vegyél részt az ESC műhely 2022 – Projekttervezés a szolidaritás jegyében c. online workshopon.

A pályázásban érdekelt szervezetek számára ajánljuk továbbá a különböző fókuszokkal bíró, konzultációalapú támogatói programjainkat is.

További információ:

Illés Gergő
pályázati referens
gergo.illes@tpf.hu


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők

Szervezet/intézmény/ifjúsági csoport neve*

A szervezet OID száma*
(Ha rendelkezik vele a szervezet/intézmény)

Mi a szervezetben betöltött szereped?*

Hogyan kapcsolódik a munkátok az ifjúsági területhez, fiatalokhoz?*

Melyik napokon tudnál részt venni?*
(Több válasz is megjelölhető.)

Mennyire vagytok aktívak az Erasmus+ programban?*
(Több válasz is megjelölhető.)


Milyen projekttípusban szeretnétek pályázni?*
(Több válasz is megjelölhető.)
Miért szeretnél részt venni a felkészítő eseményünkön? Mit szeretnél elérni a műhelymunkán való részvétellel?*

Honnan hallottál a rendezvényről?*


A rendezvény regisztrációval megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a rendezvényen való részvételemhez megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.*


Hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány egyéb, a jelen rendezvény témájához hasonló eseményekről a megadott elérhetőségemre értesítést küldjön.Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2022.08.29.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány