Van beleszólásod! Parlamenti Ifjúsági Nap 2023

Középiskolás osztályok, csoportok jelentkezését várjuk a november 24-i Parlamenti Ifjúsági Napra!

Időpont: 2023.11.24.
Helyszín: Országház, 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3.

Mindannyiunk számára fontos, hogy a fiatalok megtanuljanak beleszólni a róluk szóló döntésekbe, a jövőben pedig aktívan részt vegyenek az őket érintő közösségi ügyek megoldásában. Ezért szervezzük meg immár tizenkettedik alkalommal a Van beleszólásod! Parlamenti Ifjúsági Napot.

A Parlamenti Ifjúsági Napon részt vevő 300 diák a nap során hazai és európai uniós parlamenti képviselőkkel beszélgethet, csapatot alkotva gondolkodhat a társaival közösen egy műhelyfoglalkozás keretében, bejárhatja az Országházat és megismerkedhet az EU ifjúsági lehetőségeivel, az Erasmus+ programmal és az Európai Szolidaritási Testülettel.

A programra 11-12. évfolyamos középiskolai osztályok, csoportok jelentkezését várjuk.

A jelentkezés feltétele, hogy az osztály vagy csoport a felhívásban megadott határidőig kitölti az alábbi regisztrációs felületet, valamint elküldi a feladatok (bemutatkozó szöveg, képviselőknek szánt kérdések, projektötlet leírása) megoldását a parlamentinap@tpf.hu e-mail címre.

A részvétel ingyenes.

felhívás részletei ITT találhatók.

A jelentkezéshez szükséges feladatok részletes leírását a felhívás MELLÉKLETE tartalmazza.

FONTOS! A rendezvény csak akkor valósul meg, ha nem kerül sor a koronavírus járvány kiváltotta helyzet kapcsán korlátozásokra, illetve a kormány által esetlegesen hozott további intézkedések azt lehetővé teszik. A programon részvételre annak megtartásakor irányadó járványügyi szabályok lesznek érvényesek.

A Van beleszólásod! Parlamenti Ifjúsági Nap eseményt tizenkettedik alkalommal rendezi meg a Tempus Közalapítvány, a Nemzeti Ifjúsági Tanács, az Országgyűlés Hivatalának Közgyűjteményi és Közművelődési Igazgatósága, valamint az Európai Parlament Magyarországi Kapcsolattartó Irodája.

Utolsó módosítás: 2023.10.13.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány