Van beleszólásod! Parlamenti Ifjúsági Nap 2024

Középiskolás osztályok, csoportok jelentkezését várjuk a november 29-i Parlamenti Ifjúsági Napra!

Időpont: 2024.11.29.
Helyszín: Országház, 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3.

Mindannyiunk számára fontos, hogy a fiatalok megtanuljanak beleszólni a róluk szóló döntésekbe, a jövőben pedig aktívan részt vegyenek az őket érintő közösségi ügyek megoldásában. Ezért szervezzük meg immár tizenharmadik alkalommal a Van beleszólásod! Parlamenti Ifjúsági Napot.

A Parlamenti Ifjúsági Napon részt vevő 300 diák a nap során hazai és európai uniós parlamenti képviselőkkel beszélgethet, csapatot alkotva gondolkodhat a társaival közösen egy műhelyfoglalkozás keretében, bejárhatja az Országházat és megismerkedhet az EU ifjúsági lehetőségeivel, az Erasmus+ programmal és az Európai Szolidaritási Testülettel.

A programra 11-12-13. évfolyamos középiskolai osztályok, csoportok jelentkezését várjuk.

Programterv

10.30-10.45 Megnyitó (Felsőházi ülésterem)
10.45-11.00 Hallasd a hangod! - szavazás
11.00-12.20 A) Kérdezd a képviselőt! - fiatalok és döntéshozók párbeszéde
B) Alakítsd a jövőt! - műhelymunka
12.20-13.15 Ebédszünet
13.15-14.35 A) Kérdezd a képviselőt! - fiatalok és döntéshozók párbeszéde
B) Alakítsd a jövőt! - műhelymunka
14.35-14.50 Díszőrség bemutatója
15.00-15.30 Parlamenti séta

A programváltozás jogát fenntartjuk!

A részvétel ingyenes. A felhívás részletei és a jelentkezéshez szükséges feladatok részletes leírása a linkre kattintva érhető el.

Jelentkezési határidő: 2024. október 16. éjfél.


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők

Középiskola neve*

Középiskola címe*

Melyik régióban található a középiskola?*

Kísérőtanár(ok) nevei*

Kísérőtanár(ok) e-mail címei*

Kísérőtanár(ok) telefonszámai*

A csoport létszáma (kísérőtanárok nélkül)*

Elküldik-e részünkre a képviselőkhöz (országos és EU-s szinteket érintő, maximum 3-3 db) intézett kérdéseket?*

Elküldik-e részünkre az osztály/csoport rövid bemutatkozását?*

Elküldik-e részünkre a műhelymunkához kapcsolódó szöveges leírást?*

Vállalják-e, hogy a diákok részt vesznek a Nemzeti Ifjúsági Tanács által szervezett online felkészítő alkalmon/alkalmakon?*

Ingyenes MÁV utazási kedvezményt igénybe vesznek?*

Mikor szeretnének részt venni a Parlamenti sétában?*

A rendezvény regisztrációval megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a rendezvényen való részvételemhez megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.*


Hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány egyéb, a jelen rendezvény témájához hasonló eseményekről a megadott elérhetőségemre értesítést küldjön.



Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2024.09.16.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány