Solidarity:ON 2024 – A cselekvés ereje!

Hogyan lesz egy gondolatból a közösség igényeire reagáló cselekvés? Milyen módon válhat hosszú távon fenntarthatóvá? Találjuk meg együtt a választ az Európai Szolidaritási Testület ünnepségén!

Időpont: 2024.10.17. 17:30-22:00
Helyszín: Danubius Hotel Hungária (Budapest, Rákóczi út 90., 1074)

 Regisztrálok!

Az Európai Szolidaritási Testület legalapvetőbb értékei közé tartozik az aktív társadalmi részvétel, azon belül is a közösségi cselekvés fontosságának terjesztése. Ezt élhetik át az önkéntesek, a szervezeti képviselők és a szolidaritási projektet megvalósító fiatalok is.

Hogyan lesz ötletből a közösség igényeire reagáló cselekvés? Hogyan hat a célcsoportra az, hogy emberek aktívan tesznek értük? Milyen módon válhat fenntarthatóvá a közösségi aktivitás?

Ezeket a kérdéseket járjuk körbe a 2024-es Solidarity:ON ünnepségen.

Program

17:00-17:30  Érkezés, regisztráció
17:00-17:30  Köszöntők
17:50-18:20  A Közösség Ereje Nívódíj átadása a legkiemelkedőbb önkéntes és szolidaritási projektnek
18:20-18:40 Bevezető előadás a cselekvés erejéről (felkérés alatt)
18:40-19:00  Szünet
19:00-19:45 Kerekasztal-beszélgetés: A cselekvés ereje – Hogyan lesz egy gondolatból a közösség igényeire reagáló cselekvés? Hogyan hat a célcsoportra az, hogy emberek aktívan tesznek értük? Milyen módon válhat fenntarthatóvá a közösségért tevés? 
Merülj el önkéntes és szolidaritási projektek történeteiben! Európai Szolidaritási Testület résztvevők és szervezeti képviselők osztják meg élményeiket és tapasztalataikat.
19:45-20:45  Élményalapú közösségi játék és reflexió a nemformális tanulás jegyében
Tapasztald meg te is a cselekvés erejét! Facilitátor: Osonó Színházműhely
20:45-22:00    Vacsora és networking

Szeretettel várunk az ünnepségre, ha:

  • érdekel a külföldi önkéntesség, de nem mersz belevágni, amíg nem tudod, milyen élmény lehet;
  • szívesen valósítanál meg szolidaritási projektet barátaiddal, de nem tudod, hogy tényleg képes vagy-e rá;
  • szervezeti képviselőként érdekel, hogyan hat a fiatalokra és a közösségre egy-egy önkéntes vagy szolidaritási projekt;
  • valósítottál már meg vagy vettél részt Európai Szolidaritási Testület projektben, és szeretnél olyan emberekkel találkozni, akik szintén érdeklődnek a program iránt;
  • vagy egyszerűen csak szeretnéd felfedezni a közösségi összefogások erejét! 

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztráció határideje: 2024.10.13. (vasárnap) éjfél.

Jó tudni! A rendezvény magyar nyelven zajlik, így olyan érdeklődőket várunk, akik beszélnek magyarul. Please consider before registering: as the language of the event is Hungarian, it is only open for Hungarian-speaking participants.

 


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők

Milyen szerepben érkezel a rendezvényre?*










Honnan hallottál a rendezvényről?*











Mit vársz az eseménytől?

Van valamilyen ételérzékenységed, speciális étrended?

Van-e esetleg valami, amiről érdemes még tudnunk a részvételed kapcsán? (Pl.: akadálymentesített helyszín igénye stb.)

Hozzájárulok, hogy a Tempus Közalapítvány a rendezvényen rólam kép- és hangfelvételt készítsen valamint e kép- és hangfelvételt online felületein közzé tegye.*


A rendezvény regisztrációval megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a rendezvényen való részvételemhez megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.*


Hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány egyéb, a jelen rendezvény témájához hasonló eseményekről a megadott elérhetőségemre értesítést küldjön.



Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2024.09.26.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Köszönjük, hogy regisztráltál a Solidarity:ON – A cselekvés ereje! c. rendezvényünkre. A részvételi szándékodat hamarosan visszaigazoljuk.

Addig is ismerd meg jobban az Európai Szolidaritási Testületet a szolidaritasitestulet.hu oldalon! :)