A projekttől a pályázatig - Erasmus+ felsőoktatási stratégiai partnerségek pályázatíró szeminárium

Szeretnék a tanulási módok nagyobb választékát integrálni? Közös curriculum kidolgozására szeretnének pályázni partnereikkel? A munkaerő-piaci igényeknek való megfelelés biztosítása érdekében közös tanulmányi programok és közös tantervek kidolgozását tervezik partnereikkel? Van egy innovatív oktatásfejlesztő ötletük?

Időpont: 2018.01.23. 10.00-15.00
Helyszín: Tempus Közalapítvány 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1. (Green Point irodaház, 6. emelet)

Az Erasmus+ programot Magyarországon koordináló Tempus Közalapítvány a felsőoktatási szektorban tervezett stratégiai partnerségek pályázattípushoz kapcsolódóan pályázatíró szemináriumot szervez.A rendezvényenáttekintjük a pályázat megírásához szükséges legfontosabb tudnivalókat, bemutatjuk a pályázati űrlapot és mellékleteket, nyertes pályázók tapasztalatait hallgatjuk meg illetve megválaszoljuk a pályázók kérdéseit.

A rendezvény gyakorlati ismeretekkel segíti a pályázókat a pályázati anyag kidolgozásában. Fontosnak tartjuk, hogy minden új és régi pályázó intézmény átfogó képet kapjon az Erasmus+ Stratégiai partnerségek pályázattípusról, megismerkedjen a 2018. évi pályázati dokumentációval, pénzügyi és adminisztrációs szabályokkal. A rendezvény során előadásokkal és csoportos munkával is segítjük a résztvevők tájékozódását.

Program:

10.15 – 11.45 A felsőoktatási stratégiai partnerségek alapelvei, az űrlap kitöltése, kérdések

12.30 – 14.00 Pénzügyi tudnivalók, pénzügyi feladat, kérdések

14.10 – 15.30 Támogatott pályázók tapasztalatai, asztalbeszélgetések

 

A pályázatíró szemináriumon való részvétel előfeltétele, hogy a résztvevők előzetes ismeretekkel rendelkezzenek a 2018-as Erasmus+ Pályázati útmutató vonatkozó részeit illetően.

A szemináriumra kizárólag azok jelentkezését várjuk, akik már kész projekttervvel rendelkeznek és a pályázat benyújtásához várnak segítséget. Kérjük, hogy a jelentkezés alkalmával foglalja össze röviden a projekttervet, illetve küldje el részünkre a felmerült kérdéseit.

A Tempus Közalapítvány munkatársai november folyamán „A motivációtól az ötletig – a pályázattervezés mérföldkövei” valamint „Az ötlettől a projektig – a pályázattervezés mérföldkövei” címmel bevezető rendezvényeket tartottak annak érdekében, hogy a pályázatok jobban illeszkedjenek a program elvárásaihoz és a felhívásban megfogalmazott Európai Uniós célokhoz és stratégiákhoz mint eddig. A rendezvények előadásainak anyagai elérhetők honlapunkon, a rendezvények alatt.

További hasznos linkek:

Felsőoktatási stratégiai partnerségek általános leírás

Erasmus+ Programme Guide 2018

Hivatalos pályázati felhívás

A pályázattípus további részletei és értékékelési szempontjai

Pályázati dokumentumok 2018

A rendezvényen való részvétel díjtalan, de előzetes regisztráció szükséges. Regisztrálni 2018. január 19-ig lehet.

A szemináriumon résztvevők száma korlátozott, 60 jelentkezőnek tudunk helyet biztosítani. Túljelentkezés esetén fenntartjuk a jogot, hogy azon résztvevőket fogadjuk, akik már konkrét projektötlettel rendelkeznek. Jelentkezése elfogadásáról vagy elutasításáról e-mailben visszajelzést küldünk.

A rendezvény vendéglátást nem tartalmaz, az épület földszintjén étterem üzemel.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy regisztrálni csak ezen az oldalon lehet, e-mailben küldött regisztrációkat nem tudunk elfogadni!

 

Utolsó módosítás: 2018.02.01.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány