Campus Mundi mobilitási ösztöndíjak célja, hogy felsőoktatási hallgatók nemzetközi környezetben szerezzenek szakmai és tudományos ismereteket, tapasztalatokat. A projekt keretében több ezer hallgató kapott lehetőséget, és csatlakozhatott a nemzetközi tudományos élethez, vehetett részt közös kutatásokban, több százan pedig nemzetközi szakmai konferencián tarthattak előadást.

Szeretnénk összegyűjteni, és honlapunkon közzétenni azokat a publikációkat (kutatási- és, tudományos eredményeket, ismeretterjesztő cikkeket), amelyek a külföldi mobilitások (rövid tanulmányút, szakmai gyakorlat, részképzés) alatt, vagy ahhoz kapcsolódóan, a Campus Mundi ösztöndíjak támogatásával jöhettek létre.

Bemutatjuk a Te kutatásodat is!

Ha jelent meg tudományos vagy ismeretterjesztő publikációd az ösztöndíjas időszak eredményeként, vagy ha a külföldön tapasztaltak inspiráltak egy későbbi kutatásra, töltsd ki az űrlapot! A beérkezett válaszok alapján honlapunkon megjelentetjük a Campus Mundi ösztöndíjasok tudományos eredményeit bemutató gyűjteményt.

Beküldési feltételek

  • A beküldött publikáció, megjelenés bármely nyelven készülhet.
  • Beküldésre jogosult minden volt Campus Mundi ösztöndíjas.

A publikációkat az alábbi kategóriákban várjuk:

  • szakmai, tudományos publikáció;
  • ismeretterjesztő, innovációt bemutató cikk.

Követelmény, hogy az írásmű kapcsolódjon a Campus Mundi ösztöndíjas időszak alatt folytatott tanulmányok, szakmai gyakorlat vagy kutatás területéhez vagy a Campus Mundi ösztöndíjas időszakot követő, ahhoz tartalmilag közvetlenül köthető szakmai, tudományos tevékenységhez.

Beküldés módja: űrlap kitöltése.

A jelentkezés további feltétele az adatvédelmi tájékoztató megismerése és elfogadása.

További információ: Tóth Bianka bianka.toth@tpf.hu

Utolsó módosítás: 2021.09.02.