Erasmus ösztöndíj hallgatóknak

  Erasmus+ tanárok

  Erasmus+ Ifjúság és Eurodesk

  Európai Ifjúsági Portál

  100újélmény

  Campus Mundi ösztöndíjak

  Europass Magyarország

  Európa a polgárokért program

  A tanulás jövője

  Study in Hungary

  ErasmusPlus_HU

  Campus Mundi


Két évtized élményei a pályázók szemével 

A Tempus Közalapítvány fennállásának 20. évfordulója alkalmából megkértük pályázóinkat, hogy küldjék el nekünk a közalapítványhoz kapcsolódó legkedvesebb élményeiket, tapasztalataikat az elmúlt két évtizedből.Földön, vízen, levegőben

Összesen 100 ezer kilométer utat járt be 361 diák 121 tanár kíséretében az elmúlt 15 évben. Tíz projektjük élményeit és tapasztalatait osztja meg M. Tálos Ilona.

Elolvasom

Találkozás az ismeretlen ismerősökkel

Hartyányi Mária, a gödöllői iTStudy Hungary Számítástechnikai Oktató- és Kutatóközpont igazgatója arról a projektjükről mesélt, amelyben azt kutatták: mi vonzza a diákokat az internetre, és hogyan lehetne ezt a tanulás érdekében hasznosítani.

Elolvasom

Ma sem csinálnám másként

A kőszegi Jurisich Miklós Gimnázium tanára szerint "tizenhat év tíz projektjéről 3500 karakterben érdekes, hasznos gondolatokat írni legalább olyan nehéz, mint induló vonat ablakából szerelmet vallani". Dr. Mátrai István beszámolója.

Elolvasom

Külföldi tanulmányútból ifjúsági karrierközpont

Hajzer Angelika Grundtvig tanulmányútjának köszönheti, hogy megalapította egy európai hálózattal rendelkező nonprofit szervezet hazai képviseletét. Azóta is elkötelezetten segíti a fiatalok pályaválasztását és karrierépítését Debrecenben. Élményeit és szakmai eredményeit osztotta meg velünk.

Elolvasom

Minden jog fenntartva, 2014 © Tempus Közalapítvány

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/002298
Engedélyszám: E/2020/000342

TEMPUS KÖZALAPÍTVÁNY 1077 BUDAPEST, KÉTHLY ANNA TÉR 1. • TELEFON: (+36 1) 237-1300 • INFÓVONAL: (+36 1) 237-1320
E-MAIL: INFO{KUKAC}TPF.HU