#ERASMUSDAYS 2020 

Ünnepelje velünk az Erasmus+ programot és Európát, látogasson el az #ErasmusDays eseményekre október 15-17. között!

Fontosnak tartja az európai közösséget és a szakmai kapcsolatok bővítését? Szeretné megmutatni másoknak is a projektjét? Kíváncsi az Erasmus+ program kínálta lehetőségekre és érdeklik mások projekteredményei? Van egy jó Erasmus élménye vagy története, amit szívesen megosztana másokkal?

Ha a válasz igen, csatlakozzon a közös ünnepléshez és legyen részese az idei Erasmus Napok programsorozatnak!

A nemzetközi Erasmus Napok keretében együtt ünnepeljük az Erasmus+ programot. A háromnapos programsorozat október 15-17. között zajlik, ahol minden projektmegvalósító szervezet megmutathatja magát különféle események szervezésével, a program iránt érdeklődők pedig ellátogathatnak, vagy online csatlakozhatnak a színes programokhoz.

 

 

Hogyan lehet csatlakozni?

 RÉSZTVEVŐKÉNT 

Akár az Erasmus+ nyújtotta lehetőségekről szeretne többet megtudni, akár konkrét projekteredményekre kíváncsi vagy ha egyszerűen csak inspirálódni szeretne leendő pályázóként az #ErasmusDays eseményeken - minden érdeklődőt szeretettel várunk az Erasmus Napokon!

 A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN 

Az Erasmus Napokhoz és a közös ünnepléshez a közösségi médián keresztül is lehet csatlakozni: ha van egy jó Erasmus története vagy élménye, ossza meg az #ErasmusDays hashtaget használva!

 

CSATLAKOZZON AZ ERASMUS NAPOK PROGRAMSOROZATHOZ, ÜNNEPELJE VELÜNK AZ ERASMUS+ PROGRAMOT ÉS EURÓPÁT! 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ >>

 

Utolsó módosítás: 2020.10.01.