MEGHOSSZABBÍTOTT KIEGÉSZÍTŐ INTÉZMÉNYI PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A STIPENDIUM HUNGARICUM PROGRAMBAN VALÓ INTÉZMÉNYI RÉSZVÉTELRE 

a 2021/2022-es tanévre vonatkozóan

ONLINE PÁLYÁZATI FELÜLET


A Stipendium Hungaricum kiegészítő intézményi pályázat elektronikus benyújtásának határideje: 

2020. július 31. (péntek) 23:59:59 óra

 

Pályázati felhívás 2021-2022

Pályázati kitöltési útmutató

 

Intézményi pályázatok: Képzések és felsőoktatási előkészítő tanulmányok

A Tempus Közalapítvány Kuratóriuma kiegészítő pályázatot hirdet Stipendium Hungaricum Programban való intézményi részvételre. A meghosszabbított határidőig azon intézmények nyújthatnak be új képzéseket, melyek a programban hatályos nyertes intézményi pályázattal (keretmegállapodással) rendelkeznek, vagy amelyek pályázatának elbírálása folyamatban van.

I. Formai kritériumok

A) Általános formai kritériumok:

B) Speciális formai kritériumok

A pályázó intézménynek a fenti feltételek mellett meg kell felelnie a Stipendium Hungaricum Működési Szabályzata II.3. pontjában foglalt követelményeknek:

A pályázott képzéseknek meg kell felelniük a Stipendium Hungaricum Működési Szabályzata II.2. pontjában foglalt követelményeknek:

A pályázatban a pályázott képzéshez kapcsolódó idegen nyelvű zeneművészeti, táncművészeti, informatikai vagy műszaki (alap- és mesterképzéseket megelőző) előkészítő, vagy zeneművészeti képzés esetén azt követő specializációt nyújtó képzést jelezni szükséges.

További részleteket a pályázattal kapcsolatban a Pályázati felhívás tartalmaz.

 

Utolsó módosítás: .