#ERASMUSDAYS 2020

 

Ünnepelje velünk az Erasmus+ programot és Európát, látogasson el az #ErasmusDays eseményekre október 15-17. között!

 

Fontosnak tartja az európai közösséget és a szakmai kapcsolatok bővítését? Szeretné megmutatni másoknak is a projektjét? Kíváncsi az Erasmus+ program kínálta lehetőségekre és érdeklik mások projekteredményei? Van egy jó Erasmus élménye vagy története, amit szívesen megosztana másokkal is?

Ha a válasz igen, csatlakozzon a közös ünnepléshez és legyen részese az idei Erasmus Napok programsorozatnak!

A nemzetközi Erasmus Napok keretében együtt ünnepeljük az Erasmus+ programot. A háromnapos programsorozat október 15-17. között zajlik, ahol minden projektmegvalósító szervezet megmutathatja magát különféle események szervezésével, a program iránt érdeklődők pedig ellátogathatnak, vagy online csatlakozhatnak a színes programokhoz.

Hogyan lehet csatlakozni?

 RÉSZTVEVŐKÉNT 

Akár az Erasmus+ nyújtotta lehetőségekről szeretne többet megtudni, akár konkrét projekteredményekre kíváncsi vagy ha egyszerűen csak inspirálódni szeretne leendő pályázóként az #ErasmusDays eseményeken - minden érdeklődőt szeretettel várunk az Erasmus Napokon!

Böngésszen a közel 90 izgalmas magyar #ErasmusDays esemény között!

 A színes programok közül több kategóriában is válogathat: a nyílt eseményeket ajánljuk azoknak, akik érdeklődőként csatlakoznának és vennének részt a rendezvényeken. 

Az idei Erasmus Napok alkalmával is számos hazai intézmény és szervezet csatlakozott a kezdeményezéshez az Erasmus+ köznevelés, szakképzés, felnőtt tanulás, felsőoktatás és ifjúság szektorát képviselve, hogy megmutassa, mit adott a világnak az Erasmus+ projektje és, hogy együtt ünnepeljük a programot és Európát.

A szervezők élménybeszámolókkal, interaktív műhelymunkákkal, információs napokkal, élőképekkel, flashmobokkal, online eseményekkel, kihívásokkal, módszertani bemutatókkal készültek idén, amelyekre sok szeretettel várják az érdeklődőket október 15-17. között. 

 A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN 

Az Erasmus Napokhoz és a közös ünnepléshez a közösségi médián keresztül is lehet csatlakozni: ha van egy jó Erasmus története vagy élménye, ossza meg az #ErasmusDays hashtaget használva!

 SZERVEZŐKÉNT 

Az Erasmus+ projektmegvalósítók eseményt szervezhetnek az októberi programsorozat keretében, amivel megmutathatják elért eredményeiket, hírt adhatnak a projektről és kapcsolatba léphetnek más projektgazdákkal, illetve a program iránt érdeklődőkkel.

Az esemény tekintetében nincs megkötés: lehet információs nap, workshop, módszertani bemutató, flashmob, élménybeszámoló, vagy bármilyen rendhagyó megmozdulás a résztvevők bevonásával.

Az #ErasmusDays szervezők jelentkezését egész szeptemberben várjuk, az „Eseményt szervezek” menüpontban található űrlap kitöltésével lehet regisztrálni az eseményt.

CSATLAKOZZON AZ ERASMUS NAPOK PROGRAMSOROZATHOZ, ÜNNEPELJE VELÜNK AZ ERASMUS+ PROGRAMOT ÉS EURÓPÁT! 

 

 

 

Utolsó módosítás: 2020.10.09.