Az én ügyem a te ügyed! 1. rész – Az én ügyem?

Online eseménysorozat fiatalok helyi társadalmi kezdeményezésének támogatására. Az első rész témája: Az én ügyem? Elköteleződés egy cél mellett.

Időpont: 2020.05.14. 17:00-18:30
Helyszín: webinárium

Szeretnéd valahogyan jobbá tenni a helyi közösséget, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Kapcsolódj be négyalkalmas online eseménysorozatunkba, és merülj el a helyi kezdeményezések világában!

Első alkalom: Az én ügyem?
Elköteleződés egy kiválasztott cél mellett
témagazda, facilitátor: Gulyás Barnabás

Miről szól a műhely?

Személyes történeteken keresztül járjuk körbe a motiváció és az elköteleződés kérdéseit. Vajon miből lesz ügy? Tudunk egyértelmű választ adni arra, hogy miért cselekszünk, teszünk az ügyért? Hogyan ébresszük fel másokban az érdeklődést úgy, hogy közben ne veszítsük el a motivációnkat? Az első műhely során ezekre a nem könnyű kérdésekre keressük majd a választ. 

Ki a facilitátor?

"Én 16 éve voltam először önkéntes, azóta a segítés vált a szakmámmá. Az első tapasztalat után még nem volt világos, hogy elköteleződöm, de mára már másoknak próbálok segíteni a saját ügyeik megtalálásában. Leginkább "minden lében, két kanál" vagyok. Dolgoztam gyermekvédelemben, voltam önkéntes, próbálkoztam újságírással, tanítok és kutatok, igyekszem megérteni az engem körülvevő világot. A műhely témája azért testhezálló, mert már több, mint tíz éve megtaláltam a saját ügyem ami nem más, mint az gyermek és ifjúsági részvétel." (Gulyás Barnabás, Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság)

Érdekel a téma, szeretnéd hallani Barnabás tapasztalatait? Válaszolj a lenti kérdésekre és jelentkezz a műhelyre!

(maximális létszám: 40 fő) 

Az eseménysorozat további alkalmaira a linkre kattintva tudsz regisztrálni:

Az én ügyem a te ügyed? – Közösségi kezdeményezések
Időpont: 2020. május 21., 17:00 - 18:30
Regisztráció

Így is lehet tanulni? – Élményalapú tanulás a közösségi kezdeményezésekben
2020. május 28, 17:00 - 18:30
Regisztráció

Hogyan legyek jól szervezett? – Projektmenedzsment tippek
2020. június 4., 17:00 - 18:30
Regisztráció

Ezeken az alkalmakon nemcsak a közösségi kezdeményezések világában merülhetsz el, hanem arra is felkészülhetsz, hogy szolidaritási projektre pályázz, és EU-s támogatással megvalósítsd a saját ötleted. Szeretnél többet megtudni a szolidaritási projektekről? Olvasd el cikksorozatunkat

Utolsó módosítás: 2020.05.07.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációdat, amelynek elfogadásáról a későbiekben e-mailben értesítünk.

Szeretnél ehhez hasonló lehetőségekről később is hírt kapni? Kövess minket Facebookon!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány