E+ VITAMIN: KÉPZÉS AZ ERASMUS+ IFJÚSÁGI TERÜLETÉN

Ifjúsági területen pályázna? Egy lökés kell csupán, hogy összerakja a legjobb projektet? Mi megadjuk az energiát a tervezéshez az E+ Vitaminnal! A Tempus Közalapítvány háromnapos képzést szervez az Erasmus+ program ifjúsági területén, középpontban a sikeres projekttervezéshez és megvalósításhoz szükséges hasznos ismeretekkel, gyakorlatokkal.

Időpont: 2019.09.11. - 2019.09.13. (minden nap 10:00-17:00 óráig)
Helyszín: Tempus Közalapítvány, 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1., VI. emelet, Brüsszel terem

A KÉPZÉS CÉLJA ÉS TARTALMA:

A képzés célja, hogy a résztvevők

  • jobban átlássák és megértsék az Erasmus+ program ifjúsági pályázati lehetőségeit, illetve azok sajátosságait;
  • a szervezetük és célcsoportjuk szükségleteinek megfelelően, hatékony(abb)an tudják felhasználni az Erasmus+ program lehetőségeit;
  • megosszák egymással a tapasztalataikat, és igény szerint konzultálhassanak az Erasmus+ Ifjúsági Csoport munkatársaival is;
  • jó minőségű pályázatokat és sikeres projekteket tervezzenek és valósítsanak meg. 

IDŐPONTOK ÉS TÉMÁK:

2019. SZEPTEMBER 11. (10:00-17:00-ig) - ÖTLETBŐL PROJEKT – KERETEK

A projekttervezés alapjai: illeszkedés az Erasmus+ program célkitűzéseihez ifjúsági területen. A projektcéloknak megfelelő pályázati kategória kiválasztása, megfelelő partnerség kialakítása.

2019. SZEPTEMBER 12. (10:00-17:00-ig) - PROJEKTBŐL PÁLYÁZAT – RÉSZVÉTEL

Az ifjúsági részvételen alapuló projekt céljaihoz és a pályázati kategóriához illeszkedő tanulási folyamat megtervezése. A projektmegvalósítás és - menedzsment kihívásai.

2019. SZEPTEMBER 13. (10:00-17:00-ig) - PÁLYÁZATBÓL EREDMÉNY – HATÁS

Az értékelés, hatástervezés és -mérés, disszeminációs stratégia és utánkövetés szempontjai a sikeres projekttervezéshez.

A képzés három összefüggő képzési napból áll, azok tartalma egymásra épül. Speciális esetben van lehetőség az egyes képzési napokra külön jelentkezni, ugyanakkor a kiválasztásnál előnyt élveznek azok a jelentkezők, akik mind a három napon részt tudnak venni.

A képzési napokon a Tempus Közalapítvány szendvicsebédet* biztosít a résztvevők számára, a felmerülő utazási és szállásköltségeket azonban nincs lehetősége téríteni. 

*Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy gluténmentes ellátás biztosítása jelenleg nem áll módunkban. 

A KÉPZÉS CÉLCSOPORTJA:

A képzésre olyan szervezetek, intézmények, ifjúsági csoportok képviselőit várjuk, akik

  • már rendelkeznek alapvető információval az Erasmus+ program ifjúsági pályázati kategóriáinak tartalmáról, formai követelményeiről, és
  • nyújtottak már be pályázatot az Erasmus+ program ifjúsági területén, de a pályázatuk nem kapott támogatást, ezért és/vagy javítani szeretnének a pályázat minőségén, és/vagy
  • az ifjúsági célcsoportjuk igényeinek megfelelően pályázat benyújtását és projekt megvalósítását tervezik az Erasmus+ program ifjúsági területén.

A képzésen való részvételhez fontos ismerni az Erasmus+ program ifjúsági területének pályázati feltételeit, lehetőségeit, ezért

A képzési napokon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A résztvevők maximális létszáma 30 fő. A kiválasztott napra regisztrálni az alábbi jelentkezési lap kitöltésével lehet legkésőbb 2019. szeptember 8-ig. A jelentkezés sikerességéről minden jelentkezőt legkésőbb 2019. szeptember 5-ig értesítünk.

A Tempus Közalapítvány fenntartja a jogot, hogy túljelentkezés esetén a felhívásnak való megfelelés alapján kiválasztás útján döntsön a résztvevők köréről.

Az E+ Viatmin képzés kizárólag az Erasmus+ ifjúság tevékenységtípusairól szól, ha az Európai Szolidaritási Testület programban pályázna, akkor vegyen részt az Európai Szolidaritási Testület: A képzés szintén háromnapos képzés sorozaton. Erről további részletek és jelentkezés ITT.

 

További információ:
Csikós Luca
pályázati referens
luca.csikos@tpf.hu

Utolsó módosítás: 2019.09.03.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról szeptember 5-ig e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány