START+ infónap – Debrecen

Minőségi fejlődési lehetőséget szeretnél nyújtani a fiataloknak a nemformális tanulás módszereivel? Úgy gondolod, hogy a szervezeted sokat nyerhet a nemzetközi kapcsolatokból? A helyi közösség kihívásaira szeretnél reagálni? Gyere el országos információs roadshow-nk debreceni állomására, és tudd meg, milyen pályázati lehetőségeid vannak!

Időpont: 2019.08.29. 9.30-15.30
Helyszín: Ifjúsági Ház, 4025 Debrecen, Simonffy u. 21.

Infónapot tartunk országszerte 7 helyszínen az Európai Szolidaritási Testület és az Erasmus+ ifjúsági területének pályázati lehetőségeiről. Ismerd meg a pályázati rendszereket és tedd fel kérdéseidet közvetlenül a nemzeti iroda munkatársainak!

Kiket várunk? Minden érdeklődő civil szervezetet, oktatási intézményt, társadalmi vállalkozást, akik projekteket valósítanának meg IFJÚSÁGI területen és ehhez forrást keresnek. Az előadások során megismerheted a nemzetközi önkéntesség és interkulturális ifjúsági csere lehetőségeit; az ifjúsági munka minőségfejlesztésének módjait; valamint azokat az eszközöket, amelyekkel a helyi közösségek kihívásaira reagálhattok. A nemzeti iroda munkatársaival beszélgetve felteheted kérdéseidet és akár saját ötletedet is megoszhatod, hogy megtudd, melyik pályázati formához illik!

Már ismered ezeket a lehetőségeket, de elakadtál a pályázatírással? Gyere el Erasmus+ témájú E+ vitamin képzésünkre vagy vegyél részt az Európai Szolidaritási Testület: A képzés c. rendezvényünkön!

PROGRAMTERV

9.30-10.00 Érkezés, regisztráció
10.00-11.00 Európai Szolidaritási Testület: pályázati lehetőség külföldön és belföldön – előadás
11.00-12.00 Pályázati lehetőségek az Erasmus+ program ifjúsági területén – előadás
Kérdések és válaszok
12.00-12.30 Ebédszünet
12.30-13.15 Egy projekt életútja: projekttervezés – pályázás – megvalósítás (a pályázás menete; klasszikus tartalmi és formai hibák) – előadás
13.30-15.30 Interaktív beszélgetés/konzultáció a nemzeti iroda munkatársaival

TOVÁBBI IDŐPONTOK ÉS HELYSZÍNEK

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Utolsó módosítás: 2019.09.04.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációdat, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítünk.

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány