2020

OKT

01

A járványhelyzet hatása a felsőoktatás nemzetköziesítésére - A Tempus Közalapítvány konferenciája a Campus Mundi program támogatásával - Online

A Tempus Közalapítvány éves konferenciájának célja, hogy fórumot biztosítson a felsőoktatás nemzetköziesítését érintő aktuális kérdések megvitatására. Idén minden tervet és elképzelést felülírt a COVID-19 járvány, mely – az élet minden más területéhez hasonlóan -- a felsőoktatási intézmények működését, az oktatási és kutatási tevékenységet és a nemzetközi kapcsolatokat is alapvetően megváltoztatta.

Részletek

2020

OKT

02

Zártkörű rendezvény

Képviselői kérdezz-felelek | Online

Mindannyiunk számára fontos, hogy a fiatalok megtanuljanak beleszólni a róluk szóló döntésekbe, a jövőben pedig aktívan részt vegyenek az őket érintő közösségi ügyek megoldásában. Online megvalósuló rendezvényünkön lehetőségük nyílik beszélgetni egy-egy országgyűlési, illetve európai parlamenti képviselővel, megismerhetik munkájukat, és feltehetik kérdéseiket az őket érdeklő témákban.

Részletek

2020

OKT

07

Zártkörű rendezvény

III. Felsőoktatási Műhelykonferencia külképviseleti munkatársak számára - Online

A Tempus Közalapítvány felsőoktatási műhelykonferenciát szervez a külképviseleti munkatársak számára. A konferencia során szeretnénk hangsúlyt fektetni a külképviseleti munkatársak és a Tempus Közalapítvány közötti együttműködésre és tapasztalatcserére, valamint a 2020-as év során felmerülő új kihívásokra és változásokra.

Részletek

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.