Rendezvények

2023

JÚN

19

Zártkörű rendezvény

Lépj át a szomszédba! – Partnerségépítő tevékenység

Az 5 napos találkozó lehetőséget teremt arra, hogy a résztvevők jobban megismerjék egymást, a résztvevő szervezetek tevékenységeit, és megtalálják az együttműködés közös pontjait és inspirációt gyűjtsenek új projektekhez. A tevékenységtípusok közül a közös munka során az egyének tanulási mobilitására (KA152 - ifjúsági csereprogramok, KA153 - ifjúságsegítők mobilitása) és a szervezetek közötti kisléptékű partnerségekre (KA210) fogunk összpontosítani, jó gyakorlatokat bemutató tapasztalt szakemberek bevonásával.

Részletek

2023

JÚN

19

STIPENDIUM HUNGARICUM 10 KONFERENCIA: A NEMZETKÖZIESÍTÉS HATÁSA A FELSŐOKTATÁS ÉS A MUNKAERŐPIAC KAPCSOLATÁRA

A Stipendium Hungaricum Ösztöndíj Program 2023-ban ünnepli 10. évfordulóját, melynek főbb eredményeit egy konferencia keretében mutatjuk be. Emellett az esemény célja, hogy a külföldi hallgatók munkaerőpiaci felkészítésének jó gyakorlatait, lehetőségeit és kihívásait a felsőoktatás nemzetköziesítésében aktív döntéshozókkal, intézményvezetőkkel, oktatókkal és nemzetközi munkatársakkal közösen megvitassuk.

Részletek

2023

JÚN

20

Zártkörű rendezvény

TÁJÉKOZTATÓ WEBINÁRIUM AZ IDŐKÖZI MÓDOSÍTÁSI KÉRELEM ELKÉSZÍTÉSÉRŐL A 2022-BEN TÁMOGATOTT ERASMUS+ AKKREDITÁLT MOBILITÁSI PROJEKTEK (KA121) KÉPVISELŐI SZÁMÁRA (KÖZNEVELÉS, FELNŐTT TANULÁS, SZAKKÉPZÉS)

A Tempus Közalapítvány tájékoztató webináriumot szervez az időközi módosítási kérelem (interim amendment exercise) elkészítéséről a 2022-ben támogatott Erasmus+ akkreditált mobilitási projektek (KA121) képviselői számára a köznevelés, felnőtt tanulás, szakképzés szektorban.

Részletek

2023

JÚN

22

Mentor Csütörtök – Az önkéntes(ek) kiválasztása

Sokszor nehézséget okoz a projekthez illő önkéntes megtalálása, elérése és kiválasztása. Előfordul, hogy mindent megtesz egy szervezet, az önkéntes tevékenység azonban mégis korai projektelhagyással végződik, esetleg elégedetlenségbe és konfliktusokba torkollik. Milyen tényezőket érdemes megfontolni a kiválasztásnál? Milyen felületekhez és eszközökhöz lehet nyúlni? Milyen szerepe lehet ebben a mentornak?

Részletek

2023

AUG

22

Ifjúságszakmai Nyári Egyetem

Háromnapos rendezvényünkön ifjúsági szakemberek, ifjúsági munkához kapcsolódó tanulmányokat folytató hallgatók és a szakemberek képzésében érintett oktatók merülhetnek el az ifjúsági szektor szakmai témáiban.

Részletek

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.