2019

NOV

25

Erasmus+ vegyes intézményi összetételű KÖZNEVELÉSI stratégiai partnerségi projektek orientációs és projekttervező műhelye

Az Erasmus+ Program Stratégiai partnerségi pályázatok keretén belül az eddigi feltételekkel immáron utolsó alkalommal nyílik lehetősége az oktatás köznevelési területéhez kapcsolódó intézményeknek, szervezeteknek a pályázásra. Az idén is szervezünk felkészítő alkalmakat, ahol szeretnénk Önöknek, mint lehetséges pályázóknak megmutatni, hogy mit is jelentenek a vegyes intézményi összetételű köznevelési stratégiai partnerségek, és hogy leendő projektkoordinátorként miként tudják a fejükben formálódó projektötletüket a pályázattípus kereteibe beilleszteni.

Részletek

2019

NOV

29

Interaktív szakmai műhely - „XTalks-to-ZED” – Fókuszban az együttműködés

A szakmai műhely célja a megváltozott tanári szerepekről való közös beszélgetések során felkészülni a generációk közötti különbségek támasztotta kihívásokra, mert a digitális átalakulás gyors ütemben már jelenleg zajlik. A műhely során megvilágításba kerül, hogyan támogathatja egymást tanár és diák, és mindehhez hogyan adnak teret az Erasmus+ mobilitások.

Részletek

2019

DEC

04

Európa a polgárokért disszeminációs műhely

A Tempus Közalapítvány disszeminációs műhelyt szervez az Európa a polgárokért programról, melynek célja, hogy a széles közönséggel is megismertesse az Európa a polgárokért projektekben zajló munkát, megosztva a mások számára is értékes eredményeket és tapasztalatokat.

Részletek

2019

DEC

05

Solidarity: ON – Sharing is caring!

December 5-én van az önkéntesség világnapja – ünnepeld velünk! Izgalmas előadások, inspiráló nonprofit szervezetek és kezdeményezések, tapasztalatcsere érdeklődők és „önkéntes veteránok” között… Solidarity: ON!

Részletek

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.