Rendezvények

2022

DEC

06

Tájékoztató a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram 2023/24-es tanévre szóló hallgatói pályázati folyamatáról

A Tempus Közalapítvány 2022. december 6-án online pályázatíró tájékoztató alkalmat rendez a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram 2023/2024-es tanévre szóló egyéni hallgatói pályázatainak meghirdetéséről, melyben a pályázati folyamatot és online felületet ismertetjük, illetve megválaszoljuk a felmerülő kérdéseket. Szeretettel várjuk az érdeklődő diákokat, családjaikat, tanáraikat!

Részletek

2022

DEC

07

Tanulási eredmények beépítése az Erasmus+ projektekbe

A workshop egy, még mindig aktuális témával, a tanulási eredményekkel foglalkozik. Egy rövid általános bevezető után a workshop a tanulási eredmények és az Erasmus+ mobilitások kapcsolódását járja körül: hogyan lehet értelmezni a KKK-ban szereplő kompetenciafejlesztést, illetve hogyan lehet ezeket beépíteni az Erasmus+ munkaprogramokba; valamint hogyan lehet értelmezni a mobilitási ablak fogalmát a szakmai oktatásban, és hogyan lehet összekapcsolni az intézmény nemzetköziesítési stratégiájával. Hogyan célszerű megszervezni a szakmai oktatást, figyelembe véve a rövid és hosszú távú mobilitásokat.

Részletek

2022

DEC

08

Zártkörű rendezvény

Beszámolást segítő webinárium a 2021-ben támogatott akkreditált mobilitási KA121 projektek képviselői számára

A Tempus Közalapítvány beszámolást segítő webináriumot szervez a 2021-ben támogatott, akkreditált mobilitási projekteket (KA121) megvalósító köznevelési, szakképzési és felnőtt tanulási intézmények/szervezetek koordinátorai számára. A rendezvény célja, hogy a projektek képviselői megismerjék a projektzáráshoz kapcsolódó legfontosabb tudnivalókat, és ezáltal minél magasabb színvonalú beszámolókat készítsenek.

Részletek

2022

DEC

13

Zártkörű rendezvény

Partneri tájékoztató és konzultáció a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram 2023/2024-es tanévre szóló hallgatói pályázatainak meghirdetéséről – aktualitások, promóciós lehetőségek

A Tempus Közalapítvány Nemzetközi Felsőoktatási Fejlesztések Igazgatósága 2022. december 13-án, két időpontban, tájékoztató és konzultációs napot szervez a diaszpóraszervezetek képviselői és a program népszerűsítésében és/vagy pályázati folyamataiban részt vevő egyéb partnerszervezeteink számára. A tájékoztató a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram 2023/2024-es tanévre szóló hallgatói pályázatainak meghirdetéséről szól, melynek során a pályázati felhívással kapcsolatos aktualitásokat osztjuk meg, illetve megválaszoljuk a felmerülő kérdéseket.

Részletek

2023

JAN

18

Pályázati információs nap az ERASMUS+ Program Partnerségi együttműködések (KA220) pályázati lehetőségéről a felnőtt tanulás, felsőoktatás, ifjúság, köznevelés, szakképzés szektorban - ONLINE

A rendezvény fő célja a 2021-2027-es programszakasz sajátosságainak bemutatása, ismerkedés az Partnerségi együttműködések (Cooperation partnerships) pályázattípus keretrendszerével, a pályázati felülettel, a pénzügyi és adminisztrációs szabályokkal.

Részletek

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.