Rendezvények

2024

JÚN

05

Zártkörű rendezvény

TÁJÉKOZTATÓ WEBINÁRIUM AZ IDŐKÖZI MÓDOSÍTÁSI KÉRELEM ELKÉSZÍTÉSÉRŐL A 2023-BAN TÁMOGATOTT ERASMUS+ AKKREDITÁLT MOBILITÁSI PROJEKTEK (KA121) KÉPVISELŐI SZÁMÁRA (ADU, SCH, VET)

A Tempus Közalapítvány tájékoztató webináriumot szervez az időközi módosítási kérelem (interim amendment exercise) elkészítéséről a 2023-ban támogatott Erasmus+ akkreditált mobilitási projektek (KA121) képviselői számára a köznevelés, felnőtt tanulás, szakképzés szektorban.

Részletek

2024

JÚN

05

Stipendium Hungaricum 10 Konferencia: A Stipendium Hungaricum Program hatása a változó felsőoktatási tanulási környezetre

2024. június 5-én a Stipendium Hungaricum Program 10 éves fennállására szervezett programsorozat hivatalos zárásaként, a Tempus Közalapítvány Study in Hungary Igazgatósága konferenciát szervez a felsőoktatási oktatók és vezetők, valamint a nemzetköziesedés területével foglalkozó munkatársak részére. A konferencia fórumot ad a változó tanulási környezet, a nemzetköziesítés és a minőségfejlesztés nemzetközi trendjeinek és a hazai intézményi jó gyakorlatainak megismerésére plenáris előadások, kerekasztal-beszélgetés, interaktív szekciók és poszterkiállítás formájában.

Részletek

2024

JÚN

05

Zártkörű rendezvény

Szakképzési kiválóság-központ: feltételek, lehetőség, kihívások, hozadék

A workshop célja ismeretek bővítése a Szakképzési Centrumok vezetői, nemzetközi programmal foglalkozó koordinátorai, nemzetközi programokat megvalósító kollégái (oktatók, egyéb dolgozók) számára. A rendezvény során a résztvevők átfogó képet kapnak a Szakképzési kiválóság-központokról, a megvalósítással kapcsolatos jó gyakorlatokról. Megvizsgálják az EU dimenzió és klaszterek kiválasztását a projekt céljaihoz kapcsolódóan. Emellett a workshop praktikus információkkal szolgál a munkacsomag költségvetés tervezésével és ütemezésével kapcsolatban is.

Részletek

2024

JÚN

07

Online műhelymunkák a Youthpass alkalmazásához

Hallottál már a Youthpassról? Használtad már, de szeretnél többet tudni róla? Visszatérő problémákkal szembesülsz az alkalmazása során? Válaszd ki a neked szóló műhelymunkánkat, ahol kérdéseidre választ kaphatsz!

Részletek

2024

JÚN

19

Zártkörű rendezvény

PROJEKTINDÍTÓ WEBINÁRIUM - AKKREDITÁLT INTÉZMÉNYEK KÖLTSÉGVETÉS IGÉNYLŐ PÁLYÁZATA A KÖZNEVELÉSI SZEKTORBAN (KA121-SCH)

A Tempus Közalapítvány projektindító webináriumot szervez az Erasmus akkreditációval rendelkező köznevelési intézmények 2024-ben támogatott mobilitási projektjeinek (KA121-SCH) koordinátorai számára. A rendezvény célja, hogy a projektek képviselői megismerjék az induló projektekhez kapcsolódó legfontosabb tudnivalókat, és ezáltal minél magasabb színvonalú nemzetközi együttműködéseket valósíthassanak meg.

Részletek

2024

JÚN

20

Zártkörű rendezvény

PROJEKTINDÍTÓ WEBINÁRIUM – AKKREDITÁLT INTÉZMÉNYEK KÖLTSÉGVETÉS IGÉNYLŐ PÁLYÁZATA (KA121) SZAKKÉPZÉSI ÉS FELNŐTT TANULÁSI SZEKTORBAN

A Tempus Közalapítvány projektindító webináriumot szervez a szakképzési és felnőtt tanulási szektorban Erasmus akkreditációval rendelkező intézmények 2024-ben támogatott mobilitási projektjeinek (KA121) koordinátorai számára. A rendezvény célja, hogy a projektek képviselői megismerjék az induló projektekhez kapcsolódó legfontosabb tudnivalókat, és ezáltal minél magasabb színvonalú nemzetközi együttműködéseket valósíthassanak meg.

Részletek

2024

JÚN

26

Zártkörű rendezvény

PROJEKTINDÍTÓ WEBINÁRIUM – RÖVID FUTAMIDEJŰ MOBILITÁSI PROJEKTEK (KA122) A KÖZNEVELÉSI SZEKTORBAN

A Tempus Közalapítvány projektindító webináriumot szervez köznevelési intézmények/szervezetek 2024-ban támogatott rövid futamidejű mobilitási projektek (KA122) koordinátorai számára. A rendezvény célja, hogy a projektek képviselői megismerjék az induló projektekhez kapcsolódó legfontosabb tudnivalókat, és ezáltal minél magasabb színvonalú nemzetközi együttműködéseket valósíthassanak meg.

Részletek

2024

JÚL

16

Ifjúságszakmai Nyári Egyetem 2024

Mélyítsd el tudásodat az ifjúsági munka legaktuálisabb témáiban! Gyere el a Tempus Közalapítvány és a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Karának közös szervezésében megvalósuló Ifjúságszakmai Nyári Egyetemre!

Részletek

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.