Rendezvények

2023

SZEP

27

Zártkörű rendezvény

Kis léptékű partnerségi projektindító rendezvény a 2023 tavaszi pályázati körben támogatást nyert KA210-es projektek koordinátorai részére

A projektindító rendezvény keretében részletesen megtárgyaljuk a szerződéskötéssel, a megvalósítással kapcsolatos tartalmi és pénzügyi tudnivalókat, beszélünk a projektfolyamatokról, a projektmunka megszervezéséről, a külföldi látogatások lebonyolításáról, és természetesen várjuk felmerülő kérdéseiket.

Részletek

2023

SZEP

27

Zártkörű rendezvény

Felkészítő Stipendium Hungaricum licenc beszámoló elkészítésére

A Tempus Közalapítvány Nemzetközi Felsőoktatási Fejlesztések Igazgatósága online felkészítőt tart a Stipendium Hungaricum és Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogramokban résztvevő intézmények számára az SH licenc beszámolók elkészítésével kapcsolatban 2023. szeptember 27-én.

Részletek

2023

OKT

05

Zártkörű rendezvény

ESC After 2023 – hazatérő önkéntesek találkozója

A Tempus Közalapítvány ifjúsági csoportja idén is megszervezi az ESC Aftert, azaz a hazatérő önkéntesek találkozóját, ahova meghívunk minden olyan magyar fiatalt, akik az elmúlt évben fejezték be önkéntes tevékenységüket az Európai Szolidaritási Testület keretében.

Részletek

2023

OKT

05

Solidarity:ON – A részvétel ereje!

Milyen lehetőségek rejlenek közösségi összefogásokban? Hogyan hat az aktív társadalmi részvétel az egyének mentális jóllétére? És az egyének összefogása a közösség, a társadalom jóllétére? Találjuk meg együtt a választ az Európai Szolidaritási Testület ünnepségén!

Részletek

2023

OKT

09

Beszélgessünk! – fókuszban a mentális egészség

Milyen eszközökkel, módszerekkel tudod támogatni a fiatalok, ifjúsági szakemberek mentális egészségét? Hogyan tudod segíteni a saját mentális egészséged megőrzését? A beszélgetésünk fókuszában ez a kérdés áll, melyet az International Tool Fair XVII - ‘Mental Health - Minds in Motion’ című fórum jelentkezőinek, és az általuk bemutatott gyakorlatok segítségével boncolgatunk.

Részletek

2023

OKT

10

ERASMUS+ NYÍLT NAP

Érdekli az Erasmus+ világa és a programban rejlő lehetőségek? Még nem nyújtott be pályázatot, mert bonyolultnak tűnik? Szerezze meg a motivációt nyílt napunkon! Sikeres projektmegvalósítók és inspiráló projektek, szakmai felfrissülés és lelkesítő közösség várja október 10-én.

Részletek

2023

OKT

24

ESC Műhely 2023

Európai Szolidaritási Testület minőségi tanúsítvánnyal rendelkező szervezetként szeretnétek megújítani az önkéntesfogadás folyamatát? Csatlakozzatok háromnapos eseményünkhöz!

Részletek

2023

OKT

26

Mentor Csütörtök – Önkéntesek és a helyi közösség

Október 26-i alkalmon azt fogjuk körbejárni, hogy az önkéntesek hogyan tudnak kapcsolódni a helyi közösséghez. Hogyan lehet támogatni ezt a kapcsolódást? Milyen nehézségekkel találkozunk ennek kapcsán, és milyen megoldások, jó gyakorlatok léteznek?

Részletek

2023

NOV

08

E+Vitamin 2023: Online felkészítő az Erasmus+ ifjúság pályázattípusairól

Ifjúsági területen pályáznál? Egy lökés kell csupán, hogy szervezeteddel összerakjátok a legjobb projektet? Mi megadjuk az energiát a tervezéshez az E+ Vitaminnal! Csatlakozz a Tempus Közalapítvány háromnapos online felkészítőjéhez, és szerezz meg minden hasznos ismeretet és gyakorlatot a sikeres projekttervezéshez és -megvalósításhoz az Erasmus+ ifjúsági területén!

Részletek

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.