Rendezvények

2021

ÁPR

23

Zártkörű rendezvény

CEEPUS információs webinárium

A Tempus Közalapítvány / CEEPUS Magyarországi Iroda információs webináriumot szervez a CEEPUS program 2021/2022-es tanévben történő sikeres intézményi megvalósításának elősegítése érdekében. A webináriumon való részvétel különösen ajánlott az új hálózati és intézményi koordinátorok számára, de szeretettel várjuk mindazon hálózati és intézményi koordinátorokat, akik a 2021/2022-es tanévben nyertes vagy tartaléklistás hálózatokban érdekeltek.

Részletek

2021

MÁJ

05

3-at egy csapásra - Stratégiai tervezés műhelymunka ifjúsági szervezeteknek

Az Erasmus-akkreditáció az ifjúság területén lehetőséget nyújt a szervezeteknek rendszeres mobilitási tevékenységek megvalósítására. A projektben résztvevők a Nemzeti Iroda munkatársainak segítségével megismerkedhetnek a kapcsolódó tudnivalókkal, emellett a műhelymunkán lehetőség lesz az akkreditációs folyamatra való felkészülésre más szervezetek képviselőivel közösen gondolkodva.

Részletek

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.