Rendezvények

2022

FEB

02

Zártkörű rendezvény

PÁLYÁZATI INFORMÁCIÓS NAP AZ AKKREDITÁLT INTÉZMÉNYEK KÖLTSÉGVETÉS IGÉNYLŐ (KA121) PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGÉRŐL A FELNŐTT TANULÁS, KÖZNEVELÉS ÉS SZAKKÉPZÉS SZEKTORBAN - ONLINE

A Tempus Közalapítvány online információs rendezvényt szervez az Erasmus akkreditációval rendelkező köznevelési, szakképzési és felnőtt tanulási intézmények/szervezetek számára. Az Erasmus akkreditációra sikeresen pályázók az akkreditáció érvényességi ideje alatt saját szektorukban egyszerűsített módon juthatnak a KA1 pályázati kategórián belüli pénzügyi támogatáshoz, amelyhez egy külön költségvetés igénylő pályázatot (KA121) kell benyújtaniuk. A webinárium során a pályázat benyújtásával kapcsolatos tudnivalókról és a költségvetés igényléséről tájékozódhatnak.

Részletek

2022

FEB

17

Zártkörű rendezvény

Online webinárium stratégiai partnerségek (KA226, KA227) köznevelési, szakképzési és felnőtt tanulási projektjeinek koordinátorai számára

A Tempus Közalapítvány ezúton meghívja Önt a 2020. őszi pályázati fordulóban támogatást nyert, a COVID-helyzet nyomán létrehozott Stratégiai partnerségek (KA226, KA227) köznevelési, szakképzési és felnőtt tanulási projektjeinek koordinátorai számára szervezett online webináriumára. Az esemény kettős célja, hogy a projektek képviselői segítséget kapjanak a projekt futamideje alatt kötelezően benyújtandó beszámolók elkészítésével és benyújtásával, illetve a projektek menedzselésével, az esetleg felmerült nehézségek megoldásával kapcsolatban.

Részletek

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.