Rendezvények

2022

AUG

24

Egy régi-új módszer: projektoktatás a szakképzésben

A kétnapos workshopon a résztvevők átfogó képet kapnak a projektek alkalmazhatóságáról és hatékonyságáról az oktatásban, különösen pedig a szakképzésben. A résztvevők megbeszélik a projektpedagógia jellemző sajátosságait, elemeit, majd a szakértőkkel együtt elemzik a projektek és a KKK kapcsolatát. A workshop során a résztvevők megismerkednek két digitális projekttervező alkalmazással, melyek közül az egyiket a gyakorlatban is kipróbálják, megvitatják az Erasmus+ mobiltások és a projektpedagógia kapcsolatát, majd megvizsgálják a duális képzőhely és a szakképző intézmény közötti projekt alapú együttműködést. A résztvevők interaktív módon kapcsolódnak be: a workshop során több alkalommal csoportokban dolgozva gyűjtik össze saját tapasztalataikat és jógyakorlataikat, valamint közösen részletesen megterveznek egy kisebb projektek is.

Részletek

2022

SZEP

07

YOUTHPASS+ - AZ EGYSZERŰ ADMINISZTRÁCIÓTÓL AZ ÉRTÉKES TANÚSÍTVÁNYIG

A fél napos online műhelymunka célja, hogy együtt áttekintsük a Youthpass-hoz kapcsolódó folyamatokat, megnézzük az egyéni fejlődést tanúsító eszköz lényegi elemeit, valamint, hogy a résztvevők megismerjék és megértsék a Youthpass-hoz szorosan kapcsolódó módszereket és megközelítésmódokat, feltehessék kérdéseiket, illetve megoszthassák egymással a tapasztalataikat.

Részletek

2022

SZEP

23

Légy jól! Tégy jót! - Műhelymunka a mentális egészség és jóllét fontosságáról az ifjúsági munkában

A magyar nemzeti iroda 2020-ban csatlakozott a „Mental health in Youth Work” elnevezésű, az Erasmus+ és az Európai Szolidaritási Testület programok nemzeti irodái között létrejött stratégiai együttműködéshez. Ebben a partnerségben 14 nemzeti iroda dolgozik együtt annak érdekében, hogy olyan személyre szabott támogatást nyújtson a pályázóknak, amely lehetővé teszi mentális problémával küzdő fiatalok bevonását és aktív részvételét különböző projektekben.

Részletek

2022

OKT

03

ESC mentor műhely és támogató folyamat

Műhelymunkát szervezünk az Európai Szolidaritási Testület támogatásával Magyarországon önkénteskedő fiatalokat segítő mentoroknak. Szeretnél olyan módszereket, eszközöket elsajátítani, amikkel még hatásosabban segítheted a fiatalok fejlődését? Speciális kérdés, téma merült fel a mentor tevékenységeddel kapcsolatban, és külsős segítséggel dolgoznád fel azt? Jelentkezz workshopunkra!

Részletek

2022

OKT

24

ESC műhely 2022 – Projekttervezés a szolidaritás jegyében

Online felkészítés olyan szervezeteknek és intézményeknek, akik szeretnének az Európai Szolidaritási Testület keretében önkénteseket bevonni a tevékenységükbe vagy helyi fiatalokat támogatni szolidaritási projektek megvalósításában.
Csatlakozzatok, és tegyétek meg velünk az első lépést ebben a kalandban!

Részletek

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.