Kiadványok

Ha konkrét program, szektor vagy a megjelenés éve szerint szeretné szűrni a kiadványokat, kérjük, kattintson a jobb oldali kategóriákra, illetve válassza ki a megfelelő célcsoportot vagy évet.

Euro-Participation and Euro-Activism

Segédanyag az aktív polgári részvételhez

Az Európai Unió Rólad szól! Szerezz könnyedén naprakész tudást és légy aktív állampolgára az EU-nak az Eurodesk legújabb kiadványának segítségével!

Megnézem

Eurodesk

Kérdésed van? Kezdd velünk!

Letölthető leporelló | Eurodesk

Megnézem

Kompetenciafeltárás az iskolában

Módszertani ötletek és gyakorlatok tanároknak a diákok felkészítéséhez

Az új kiadvány játékos feladatok módszertani gyűjteménye, amelyek segítenek a fiatalok tudatos karriertervezésében már általános iskolás korban.

Megnézem

Nemzetközi lehetőségek neked!

Kiadványunkból kiderül, milyen élményekkel várja a fiatalokat az Erasmus+ program, az Európai Szolidaritási Testület, a DiscoverEU és az Eurodesk.

Letölthető leporelló | Fiataloknak

Megnézem

Erasmus+ Nivódíj 2023

Innováció, közösségépítés, nemzetköziesítés

Nyolcadik alkalommal ismerte el Nívódíjjal a legkiemelkedőbb Erasmus+ projekteket a program hazai koordinálását végző Tempus Közalapítvány.

Megnézem

Stipendium Hungaricum PhD Student Conference 2022

Conference Papers from the 1st Stipendium Hungaricum PhD Student Conference

The first Stipendium Hungaricum PhD Student Conference brought together scholarship holders pursuing doctoral studies in Hungarian higher education institutions, who presented their research across a range of scientific disciplines.

Megnézem