Újdonságok

Ezen az oldalon négy legfrissebb kiadványunkat találja. További kiadványokért kérjük, válasszon a jobb oldali kategóriák közül, vagy keressen a célcsoport, illetve a megjelenés éve szerint!

Guide to the introduction of Mobility windows for HEIs

We live in a time when internationalisation is a high priority for Higher Education Institutions (HEIs). There are many aspects to internationalisation: how it is reflected in institutional strategies, in the development of teaching and research, in financial planning, in the organisational support provided to persons involved in internationalisation, in improving institutional marketing, and in various other fields. In addition to internal strategies and measures, evolving new laws and regulations also require a growing number of progressively higher national and international standards concerning internationalisation.

Megnézem

Mérés-értékelés kézikönyv

Tanulási eredmények mérése és értékelése a szakképzési mobilitási gyakorlatokban

A szakképző iskolák évről évre egyre intenzívebben pályáznak és kapcsolódnak be mobilitási projektekbe lehetőséget biztosítva ezzel tanulóiknak a külföldi tapasztalat- és élményszerzésre. A mobilitási programokban való részvétel azonban nem csak a résztvevő tanulók és tanárok számára jelent fejlődést, de az adott iskola számára is.

Megnézem