Rendezvények

2021

MÁR

30

Intézményi információs nap

A Tempus Közalapítvány Study in Hungary Igazgatósága A Stipendium Hungaricum ösztöndíjprogram és a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram 2021/2022-es tanévére való felkészülés II. címmel intézményi információs napot szervez 2021. március 30-án. Az esemény célja aktuális információk megosztása a két ösztöndíjprogram kapcsán, illetve a felmerülő intézményi kérdések megválaszolása.

Részletek

2021

MÁR

18

Zártkörű rendezvény

Tanulási eredmények alapú megközelítés a képzésfejlesztésben

A Tempus Közalapítvány 2021. március 18-19-én kétnapos online műhelymunkát szervez a szak- és felnőttképzés fejlesztése témában, fókuszálva a globális gazdaság és munkaerőpiac felől érkező főbb kihívásokra, különös hangsúllyal a tanulási eredmények alapú megközelítés alkalmazására a képzésfejlesztésben.

Részletek

2021

MÁR

04

Európa a polgárokért záró konferencia

A Tempus Közalapítvány konferenciát szervez az Európa a polgárokért programról, melynek célja, hogy a nagyközönséggel is megismertesse az Európa a polgárokért program jelenlegi, 2014 és 2020. között zajló, 7 éves pályázati ciklusának eredményeit.

Részletek

2021

JAN

20

Intézményi információs nap

A Tempus Közalapítvány Study in Hungary egysége A Stipendium Hungaricum ösztöndíjprogram és a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram 2021/2022-es tanévére való felkészülés címmel intézményi információs napot szervez 2021. január 20-án. Az esemény célja aktuális információk megosztása a két ösztöndíjprogram kapcsán, illetve a felmerülő intézményi kérdések megválaszolása.

Részletek

2020

DEC

15

Aktív tanulás az online térben műhelymunka

A digitális ifjúsági munka olyan, mint a fából vaskarika - vagy talán mégsem? Hogyan lehet innovatív mindaz, amit online meg lehet valósítani? A program részeként tanórán és azon kívül használható játékokat, interaktív online gyakorlatokat próbálunk ki, amivel a fiatalok bevonását lehet növelni, az aktivitást erősíteni.

Részletek

2020

DEC

11

Zártkörű rendezvény

CEEPUS virtuális koordinátori értekezlet

A Tempus Közalapítvány / CEEPUS Magyarországi Iroda – a TKA járványhelyzet miatt elhalasztott éves nemzetközi koordinátori találkozójának CEEPUS szekciója helyett – virtuális koordinátori értekezletet szervez, amelyre szeretettel várunk minden intézményi és hálózati (vezető, illetve partner) CEEPUS koordinátort.

Részletek

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.