2020

JAN

17

START+ információs nap – Pályázati lehetőségek az ifjúsági szektorban

Budapesti információs napunkon az Erasmus+ ifjúság és az Európai Szolidaritási Testület programokban lévő pályázati lehetőségekről tudhat meg részleteket. A nap kiváló felkészítést nyújt a 2020. február 5-i pályázati határidőre, valamint azoknak is hasznos lehet, akik csupán tájékozódni szeretnének a lehetőségekről.

Részletek

2020

JAN

15

Jean Monnet tevékenységek pályázatíró szemináriuma

A Jean Monnet tevékenységek fő célja az oktatás és kutatás ösztönzése az európai integrációs tanulmányok területén, illetve a tudományos világ és a politikai döntéshozók közötti párbeszéd előmozdítása az EU országaiban és világszerte. Centralizált pályázattípus.

Részletek

2020

JAN

14

Erasmus+ felsőoktatási stratégiai partnerségek pályázatíró szeminárium

Az Erasmus+ programot Magyarországon koordináló Tempus Közalapítvány a felsőoktatási szektorban tervezett Erasmus+ stratégiai partnerségek (KA 203) kapcsolódóan pályázatíró szemináriumot szervez. A rendezvényen áttekintjük a pályázatok megírásához szükséges legfontosabb tudnivalókat, bemutatjuk a pályázati űrlapokat és mellékleteket, illetve megválaszoljuk a pályázók kérdéseit.

Részletek

2020

JAN

14

Európa a polgárokért információs nap

A Tempus Közalapítvány információs napot szervez az Európa a polgárokért programról, kiemelt figyelmet fordítva az európai emlékezet projektekre és a testvérvárosi találkozókra.

Részletek

2019

DEC

11

Zártkörű rendezvény

KA1 Felsőoktatási mobilitási pályázati információs és konzultációs nap

A Tempus Közalapítvány tisztelettel meghívja a felsőoktatási intézmények Erasmus koordinátorait az ERASMUS+ program 1. kulcstevékenysége kapcsán tartandó felsőoktatási mobilitási pályázati információs és konzultációs napra. A rendezvény során a 2020. évi KA103 és KA107 pályázatok beadásával kapcsolatos legfontosabb információk kerülnek bemutatásra.

Részletek

2019

DEC

11

Pályázatírást támogató szeminárium - Eredményes Erasmus+: Motiváltabb tanulók, tudatosabb kollégák a tanulói és tanári mobilitásokban

A szemináriumon olyan projektek tervezésében szeretnénk támogatni az érdeklődő szakképző intézményeket, amelyek összhangban állnak intézményfejlesztési céljaikkal. Amellett, hogy részletesen ismertetjük a tanulási eredmény alapú megközelítést és az abban rejlő szakmai lehetőségeket, konkrétan hasznosítható ötletekkel is segítjük majd a pályázókat. A rendezvény interaktív, az előadások mellett kiscsoportos munkában, közösen gondoljuk át a legfontosabb kérdéseket, ami megkönnyíti majd a pályázatok munkaprogramjának tervezését.

Részletek

2019

DEC

11

Európa a polgárokért konzultációs nap

A Tempus Közalapítvány információs és konzultációs napot szervez az Európa a polgárokért program testvérvárosi találkozók, városok hálózatai és európai emlékezet pályázati kategóriáiról.

Részletek

2019

DEC

10

Zártkörű rendezvény

Konzultációs műhely tankerületek részére

A Konzultációs műhely tankerületek részére című rendezvényünkre azok a tankerületek kaptak meghívást, melyek már rendelkeznek futó Erasmus+ projekttel. Célunk egy párbeszéd elindítása, az esetleges kérdések, problémák megválaszolása, valamint tapasztaltabb pályázók révén a pályázással kapcsolatos jó gyakorlatok megismerése és elsajátítása.

Részletek

2019

DEC

05

Solidarity: ON – Sharing is caring!

December 5-én van az önkéntesség világnapja – ünnepeld velünk! Izgalmas előadások, inspiráló nonprofit szervezetek és kezdeményezések, tapasztalatcsere érdeklődők és „önkéntes veteránok” között… Solidarity: ON!

Részletek

2019

DEC

04

Európa a polgárokért disszeminációs műhely

A Tempus Közalapítvány disszeminációs műhelyt szervez az Európa a polgárokért programról, melynek célja, hogy a széles közönséggel is megismertesse az Európa a polgárokért projektekben zajló munkát, megosztva a mások számára is értékes eredményeket és tapasztalatokat.

Részletek

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.