Rendezvények

2021

DEC

07

Zártkörű rendezvény

Tájékoztató és konzultáció a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram 2022/2023-as tanévre szóló egyéni hallgatói pályázatainak meghirdetéséről – aktualitások, promóciós lehetőségek

A Tempus Közalapítvány Study in Hungary Igazgatósága 2021. december 7-én tájékoztató és konzultációs napot szervez a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram 2022/2023-as tanévre szóló egyéni hallgatói pályázatainak meghirdetéséről, melynek során a pályázati felhívással kapcsolatos aktualitásokat osztjuk meg, illetve megválaszoljuk a felmerülő kérdéseket.

Részletek

2021

DEC

01

Tájékoztató a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram 2022/2023-as tanévre szóló egyéni hallgatói pályázati folyamatáról

A Tempus Közalapítvány Study in Hungary Igazgatósága 2021. december 1-jén online tájékoztató alkalmat rendez a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram 2022/2023-as tanévre szóló egyéni hallgatói pályázatainak meghirdetéséről, melyben a pályázati folyamatot ismertetjük, illetve megválaszoljuk a felmerülő kérdéseket, melyre szeretettel várjuk az érdeklődő diákokat, családjaikat, tanáraikat.

Részletek

2021

NOV

30

Navigátor 2021 - online szakmai műhelynap

Az Európai Bizottság támogatásával működő Euroguidance, Eurodesk, Europass hálózatok, valamint az EKKR Nemzeti Koordinációs Pont magyarországi képviselői 2021. november 30-án közösen szervezik meg a Navigátor szakmai műhelynapot, online formában.

Részletek

2021

NOV

29

Zártkörű rendezvény

CEEPUS virtuális koordinátori értekezlet

A Tempus Közalapítvány / CEEPUS Magyarországi Iroda virtuális koordinátori értekezletet szervez, amelyre szeretettel várunk minden intézményi és hálózati (vezető, illetve partner) CEEPUS koordinátort.

Részletek

2021

NOV

25

Alma a fán műhely

Az évek óta népszerű Alma a fán pedagógusoknak és az Alma a fán – Fókuszban a korai iskolaelhagyás műhelysorozatunkhoz kapcsolódóan 2019-ben útjára indítottuk az Alma a fán – Fókuszban a társadalmi befogadás az oktatásban címet viselő műhelysorozatunkat, fórumot teremtve az együttműködésre, az együtt tanulásra a pedagógusok, szülők, iskola- és munkaközösség-vezetők mellett a társterületek szakemberei számára is. A délutáni, háromórás klubrendezvények célja, hogy az érintett szereplők számára teret biztosítsanak a párbeszédre és a tudásmegosztásra.

Részletek

2021

NOV

24

CEEPUS információs és pályázatíró webinárium

A Közép-európai Felsőoktatási Csereprogram (CEEPUS) célja, hogy a felsőoktatás területén tematikus hálózatok keretében együttműködő partner intézmények között lehetővé tegye hallgatói és oktatói mobilitások lebonyolítását, nyári egyetemek, valamint hallgatói szakmai kirándulások szervezését, támogassa a hosszú távú szakmai együttműködések kialakulását a térségben, ezzel elősegítve Közép-Európa stratégiai szerepének erősödését.

Részletek

2021

NOV

23

A tanulási eredmények alapú szemlélet a mobilitási projektekben

A workshop összekapcsolja a szakképzési KKK-kban megfogalmazott tanulási eredményeket a mobilitási projektekkel. Körbejárja, hogy egy Erasmus+ mobilitási program során a tanulóknak milyen kompetenciái fejlődnek, és ezeket hogyan lehet különböző módszerekkel értékelni és beszámítani a képzésükbe. A workshop - a két rövidebb szakmai előadás mellett - közös munkára és gondolkodásra hívja a résztvevőket.

Részletek

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.