Rendezvények

2024

JÚN

27

PROJEKTINDÍTÓ WEBINÁRIUM – RÖVID FUTAMIDEJŰ MOBILITÁSI PROJEKTEK (KA122) A FELNŐTT TANULÁSI ÉS A SZAKKÉPZÉSI SZEKTORBAN

A Tempus Közalapítvány projektindító webináriumot szervez felnőtt tanulási és szakképzési intézmények/szervezetek 2024-ben támogatott rövid futamidejű mobilitási projektek (KA122) koordinátorai számára. A rendezvény célja, hogy a projektek képviselői megismerjék az induló projektekhez kapcsolódó legfontosabb tudnivalókat, és ezáltal minél magasabb színvonalú nemzetközi együttműködéseket valósíthassanak meg.

Részletek

2024

JÚN

26

Zártkörű rendezvény

PROJEKTINDÍTÓ WEBINÁRIUM – RÖVID FUTAMIDEJŰ MOBILITÁSI PROJEKTEK (KA122) A KÖZNEVELÉSI SZEKTORBAN

A Tempus Közalapítvány projektindító webináriumot szervez köznevelési intézmények/szervezetek 2024-ban támogatott rövid futamidejű mobilitási projektek (KA122) koordinátorai számára. A rendezvény célja, hogy a projektek képviselői megismerjék az induló projektekhez kapcsolódó legfontosabb tudnivalókat, és ezáltal minél magasabb színvonalú nemzetközi együttműködéseket valósíthassanak meg.

Részletek

2024

JÚN

24

Erasmus+ projektmenedzsment képzés

A 30 órás akkreditált képzésen résztvevők átfogó képet kapnak arról, hogyan lehet jól megtervezni és sikeresen megvalósítani az Erasmus+ projekteket a szakképzésben.

Részletek

2024

JÚN

20

PROJEKTINDÍTÓ WEBINÁRIUM – AKKREDITÁLT INTÉZMÉNYEK KÖLTSÉGVETÉS IGÉNYLŐ PÁLYÁZATA (KA121) SZAKKÉPZÉSI ÉS FELNŐTT TANULÁSI SZEKTORBAN

A Tempus Közalapítvány projektindító webináriumot szervez a szakképzési és felnőtt tanulási szektorban Erasmus akkreditációval rendelkező intézmények 2024-ben támogatott mobilitási projektjeinek (KA121) koordinátorai számára. A rendezvény célja, hogy a projektek képviselői megismerjék az induló projektekhez kapcsolódó legfontosabb tudnivalókat, és ezáltal minél magasabb színvonalú nemzetközi együttműködéseket valósíthassanak meg.

Részletek

2024

JÚN

19

Zártkörű rendezvény

PROJEKTINDÍTÓ WEBINÁRIUM - AKKREDITÁLT INTÉZMÉNYEK KÖLTSÉGVETÉS IGÉNYLŐ PÁLYÁZATA A KÖZNEVELÉSI SZEKTORBAN (KA121-SCH)

A Tempus Közalapítvány projektindító webináriumot szervez az Erasmus akkreditációval rendelkező köznevelési intézmények 2024-ben támogatott mobilitási projektjeinek (KA121-SCH) koordinátorai számára. A rendezvény célja, hogy a projektek képviselői megismerjék az induló projektekhez kapcsolódó legfontosabb tudnivalókat, és ezáltal minél magasabb színvonalú nemzetközi együttműködéseket valósíthassanak meg.

Részletek

2024

JÚN

07

Online műhelymunkák a Youthpass alkalmazásához

Hallottál már a Youthpassról? Használtad már, de szeretnél többet tudni róla? Visszatérő problémákkal szembesülsz az alkalmazása során? Válaszd ki a neked szóló műhelymunkánkat, ahol kérdéseidre választ kaphatsz!

Részletek

2024

JÚN

05

TÁJÉKOZTATÓ WEBINÁRIUM AZ IDŐKÖZI MÓDOSÍTÁSI KÉRELEM ELKÉSZÍTÉSÉRŐL A 2023-BAN TÁMOGATOTT ERASMUS+ AKKREDITÁLT MOBILITÁSI PROJEKTEK (KA121) KÉPVISELŐI SZÁMÁRA (ADU, SCH, VET)

A Tempus Közalapítvány tájékoztató webináriumot szervez az időközi módosítási kérelem (interim amendment exercise) elkészítéséről a 2023-ban támogatott Erasmus+ akkreditált mobilitási projektek (KA121) képviselői számára a köznevelés, felnőtt tanulás, szakképzés szektorban.

Részletek

2024

JÚN

05

Stipendium Hungaricum 10 Konferencia: A Stipendium Hungaricum Program hatása a változó felsőoktatási tanulási környezetre

2024. június 5-én a Stipendium Hungaricum Program 10 éves fennállására szervezett programsorozat hivatalos zárásaként, a Tempus Közalapítvány Study in Hungary Igazgatósága konferenciát szervez a felsőoktatási oktatók és vezetők, valamint a nemzetköziesedés területével foglalkozó munkatársak részére. A konferencia fórumot ad a változó tanulási környezet, a nemzetköziesítés és a minőségfejlesztés nemzetközi trendjeinek és a hazai intézményi jó gyakorlatainak megismerésére plenáris előadások, kerekasztal-beszélgetés, interaktív szekciók és poszterkiállítás formájában.

Részletek

2024

JÚN

05

Zártkörű rendezvény

Szakképzési kiválóság-központ: feltételek, lehetőség, kihívások, hozadék

A workshop célja ismeretek bővítése a Szakképzési Centrumok vezetői, nemzetközi programmal foglalkozó koordinátorai, nemzetközi programokat megvalósító kollégái (oktatók, egyéb dolgozók) számára. A rendezvény során a résztvevők átfogó képet kapnak a Szakképzési kiválóság-központokról, a megvalósítással kapcsolatos jó gyakorlatokról. Megvizsgálják az EU dimenzió és klaszterek kiválasztását a projekt céljaihoz kapcsolódóan. Emellett a workshop praktikus információkkal szolgál a munkacsomag költségvetés tervezésével és ütemezésével kapcsolatban is.

Részletek

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.