Rendezvények

2023

SZEP

15

Zártkörű rendezvény

Beszámolást segítő webinárium a 2021-ben és 2022-ben támogatott akkreditált mobilitási projektek (KA121) képviselői számára (köznevelés, felnőtt tanulás, szakképzés)

A Tempus Közalapítvány beszámolást segítő webináriumot szervez a 2021-ben és 2022-ben támogatott, akkreditált mobilitási projekteket (KA121) megvalósító köznevelési, szakképzési és felnőtt tanulási intézmények/szervezetek koordinátorai számára. A rendezvény célja, hogy a projektek képviselői megismerjék a projektzáráshoz kapcsolódó legfontosabb tudnivalókat, és ezáltal minél magasabb színvonalú beszámolókat készítsenek.

Részletek

2023

SZEP

04

Zártkörű rendezvény

TKA felkészítő DreamApply képzésfrissítésre

A Tempus Közalapítvány Nemzetközi Felsőoktatási Fejlesztések Igazgatósága 2023. szeptember 4-én online tájékoztatót tart a felsőoktatási intézmények részére a DreamApply rendszerben szereplő képzések frissítésével kapcsolatban.

Részletek

2023

AUG

22

Ifjúságszakmai Nyári Egyetem

Háromnapos rendezvényünkön ifjúsági szakemberek, ifjúsági munkához kapcsolódó tanulmányokat folytató hallgatók és a szakemberek képzésében érintett oktatók merülhetnek el az ifjúsági szektor szakmai témáiban.

Részletek

2023

JÚL

28

Kalandra fel! - Külföldi élmények találkozója

Indulj egy új külföldi kalandra! Erasmus+, DiscoverEU vagy ESC résztvevő voltál, vagy érdekel valamelyik lehetőség? Eseményünkön megoszthatod korábbi izgalmas nemzetközi élményeidet és még több európai uniós lehetőséget ismerhetsz meg!

Részletek

2023

JÚL

14

Zártkörű rendezvény

KA2 ifjúság – évközi szakértői találkozó 2023

Az ifjúsági területen évközi szakértői találkozót szervezünk a KA210-es és KA220-as projekttípusok értékelésében ifjúsági területen érintett szakértők és az Erasmus+ Ifjúsági Csoport pályázatkezelő munkatársai számára a tapasztalatcsere, szakmai visszajelzések érdekében.

Részletek

2023

JÚN

28

PROJEKTINDÍTÓ WEBINÁRIUM – AKKREDITÁLT INTÉZMÉNYEK KÖLTSÉGVETÉS IGÉNYLŐ PÁLYÁZATA (KA121) SZAKKÉPZÉSI ÉS FELNŐTT TANULÁSI SZEKTORBAN

A Tempus Közalapítvány projektindító webináriumot szervez a szakképzési és felnőtt tanulási szektorban Erasmus akkreditációval rendelkező intézmények 2023-ban támogatott mobilitási projektjeinek (KA121) koordinátorai számára. A rendezvény célja, hogy a projektek képviselői megismerjék az induló projektekhez kapcsolódó legfontosabb tudnivalókat, és ezáltal minél magasabb színvonalú nemzetközi együttműködéseket valósíthassanak meg.

Részletek

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.