2018

DEC

07

NYELVTANULÁS ÉS NYELVTANÍTÁS NEMFORMÁLIS MÓDSZEREKKEL

A Tempus Közalapítvány Erasmus+ ifjúsági csoportja egy napos angol nyelvű műhelymunkát szervez a nyelvtanulásban használható nemformális módszerekről. Különösen hasznos lehet a workshop az ifjúságsegítők, képzők, oktatók, EVS önkéntesek és tanárok számára.

Részletek

2018

NOV

30

Háromoldalú szakmai műhely

Ébredjünk fel a bűvöletből - a 4. ipari forradalom kihívásai és az Erasmus+ címmel a Tempus Közalapítvány háromoldalú szakmai műhelyt szervez 2018. november 30. pénteken Budapesten.

Részletek

2018

NOV

29

Társadalmi befogadás az Erasmus+ projektek tükrében

A Tempus Közalapítvány a társadalmi befogadás témájában rendez szakpolitikai szemináriumot. Előadásokra, szakértői kerekasztalra és projektbemutatókra várjuk mindazokat, akik szeretnének egy komplex képet kapni a szakterületről.

Részletek

2018

NOV

19

Ingyenes EU-angol webinárium 3.

A Tempus Közalapítvány egyedülálló lehetőséget kínál: olyan ingyenes EU-angol webináriumsorozatot, amelyre az EU English – Using English in EU Contexts című kiváló nyelvkönyv szerzői, Trebits Anna és Fischer Márta várják nagy szeretettel a szaknyelv iránt érdeklődőket!

Részletek

2018

NOV

15

FELNŐTT TANULÁSI ORIENTÁCIÓS NAP

Milyen lehetőségeket rejt az Erasmus+ program a felnőtt tanulási szektor számára? Ismerje meg a mobilitási és a stratégiai partnerségek pályázattípus felnőtt tanulási vonatkozásait!

Részletek

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.