2019

JÚL

01

Beszámoló felkészítő nap és tapasztalatcsere a 2018-ban támogatást nyert Erasmus+ stratégiai partnerségi projektek részére

A Tempus Közalapítvány ezúton meghívja Önt a 2018-ban támogatást nyert Erasmus+ stratégiai partnerségi projektek koordinátorai számára szervezett tájékoztató napjára. A rendezvény kettős célja, hogy a projektek képviselői segítséget kapjanak a projekt futamideje alatt kötelezően benyújtandó beszámolók elkészítésével és benyújtásával, illetve a projektek menedzselésével, az esetleg felmerült nehézségek megoldásával kapcsolatban.

Részletek

2019

JÚN

19

Európa a polgárokért információs nap

A Tempus Közalapítvány információs napot szervez az Európa a polgárokért program pályázati lehetőségeiről, kiemelt figyelemmel a testvérvárosi találkozókra, a városok hálózatai és a civil társadalmi projektekre.

Részletek

2019

JÚN

18

Merj hibázni!

Korábban elkövetett hibáinkra tanulási lehetőségként is tekinthetünk. A workshop célja az Erasmus+ ifjúsági projektekben gyakran felmerülő hibák azonosítása és megelőzése jó gyakorlatok, tippek és eszközök megosztásával.

Részletek

2019

JÚN

17

Zártkörű rendezvény

Jó gyakorlatok megosztása az Erasmus+ nemzetközi kreditmobilitás programban

A Tempus Közalapítvány tisztelettel meghívja a felsőoktatási intézmények Erasmus KA107-es koordinátorait a „Jó gyakorlatok megosztása az Erasmus+ nemzetközi kreditmobilitás programban” című rendezvényére. A rendezvény során a programban résztvevő intézményi jógyakorlatok kerülnek bemutatásra.

Részletek

2019

JÚN

17

Hatékony nemzetközi megjelenések

A nemzetközi megjelenések fontos szerepet töltenek be a felsőoktatási intézmények láthatóságának növelésében, partnerkapcsolataiknak bővítésében és a külföldi hallgatók toborzásában. A magyar felsőoktatás külföldi promóciója kiemelet feladat a Campus Mundi programban, így a Tempus Közalapítvány külön hangsúlyt fektet a külföldön történő egységes magyar megjelenések szervezésére, támogatására a Study in Hungary kezdeményezés keretében.

Részletek

2019

JÚN

12

Európa a polgárokért információs nap

A Tempus Közalapítvány információs napot szervez az Európa a polgárokért program pályázati lehetőségeiről, kiemelt figyelemmel a testvérvárosi találkozókra, a városok hálózatai és a civil társadalmi projektekre.

Részletek

2019

JÚN

12

Erasmus+ program projektindító szeminárium - Szakképzési mobilitási projektek - Új projektkoordinátorok részére

A rendezvény célja, hogy a 2019-ben támogatott és tartaléklistára került Erasmus+ szakképzési mobilitási projektek képviselői megismerjék az induló projektekhez kapcsolódó legfontosabb tudnivalókat, és ezáltal minél eredményesebb nemzetközi együttműködéseket valósíthassanak meg. A találkozó során lehetőség lesz megismerkedni a többi pályázóval és egy kiváló projekt példával; tapasztalatokat, jó ötleteket cserélni egymással, valamint konzultálni a Tempus Közalapítvány munkatársaival. A rendezvényen rövid előadásokon keresztül segítjük a projekthez kapcsolódó fontos tartalmi tudnivalók és szabályok megértését.

Részletek

2019

JÚN

11

Erasmus+ program projektindító szeminárium - Szakképzési mobilitási projektek - Tapasztalt projektkoordinátorok részére

A rendezvény célja, hogy a 2019-ben támogatott és tartaléklistára került Erasmus+ szakképzési mobilitási projektek képviselői megismerjék az induló projektekhez kapcsolódó legfontosabb tudnivalókat, és ezáltal minél eredményesebb nemzetközi együttműködéseket valósíthassanak meg. A találkozó során lehetőség lesz megismerkedni a többi pályázóval, tapasztalatokat, jó ötleteket cserélni egymással, valamint konzultálni a Tempus Közalapítvány munkatársaival. A rendezvényen rövid előadásokon keresztül segítjük a projekthez kapcsolódó fontos tartalmi tudnivalók és szabályok megértését.

Részletek

2019

JÚN

03

Erasmus+ program projektindító szeminárium - felnőtt tanulási mobilitási projektek

A rendezvény célja, hogy a 2019-ben támogatott és tartaléklistára került Erasmus+ felnőtt tanulási mobilitási projektek képviselői megismerjék az induló projektekhez kapcsolódó legfontosabb tudnivalókat, és ezáltal minél eredményesebb nemzetközi együttműködéseket valósíthassanak meg. A találkozó során lehetőség lesz konzultálni a Tempus Közalapítvány munkatársaival, megismerni egy már lezárult sikeres projektet, valamint tapasztalatokat, jó ötleteket cserélni a többi nyertes pályázóval.

Részletek

2019

MÁJ

13

Going Global 2019 Konferencia és Kiállítás

A Tempus Közalapítvány (TKA) nyílt jelentkezési felhívást tesz közzé a Campus Mundi – Felsőoktatási mobilitási és nemzetköziesítési program keretében (EFOP-3.4.2-VEKOP-15-2015-00001) a Going Global 2019 Konferencián való részvételre, amelyet a British Council rendez meg Berlinben 2019. május 13-15. között a DAAD támogatásával.

Részletek

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.