2018

JÚN

26

Zártkörű rendezvény

Hatékony nemzetközi megjelenések című szakmai műhely

A nemzetközi megjelenések fontos szerepet töltenek be a felsőoktatási intézmények láthatóságának növelésében, partnerkapcsolataiknak bővítésében és a külföldi hallgatók toborzásában. A magyar felsőoktatás külföldi promóciója kiemelet feladat a Campus Mundi programban, így a Tempus Közalapítvány külön hangsúlyt fektet a külföldön történő egységes magyar megjelenések szervezésére, támogatására a Study in Hungary kezdeményezés keretében. Az intézményi fókuszú, azaz partnerkereső kiállítások és a hallgatótoborzó vásárok hatékonyságának fejlesztésére szakmai műhelyt hirdetünk.

Részletek

2018

JÚN

21

Hatékony kommunikáció z generációs nemzetközi hallgatókkal - Nemzetközi hallgatókat támogató mentorprogramok munkatársai részére

2018-ban folytatjuk a megkezdett munkát, és újabb alkalommal jelentkezik a Tempus Közalapítvány műhelysorozata. Ezúttal a – főképp a Z generációba tartozó – nemzetközi hallgatókkal történő kommunikáció hatékonyabbá tételére fókuszálunk, gondolatébresztő előadások és interaktív csoportmunka segítségével.

Részletek

2018

JÚN

19

Beszámoló felkészítő nap és tapasztalatcsere a 2017-ben támogatást nyert Erasmus+ stratégiai partnerségi projektek részére

A Tempus Közalapítvány ezúton meghívja Önt a 2017-ben támogatást nyert Erasmus+ stratégiai partnerségek projektek koordinátorai számára szervezett tájékoztató napjára. A rendezvény kettős célja, hogy a projektek képviselői részletes tájékoztatást és segítséget kapjanak a projekt futamideje alatt kötelezően benyújtandó beszámolók elkészítésével és benyújtásával, illetve az együttműködések további lebonyolításával, az esetleg felmerült nehézségek megoldásával kapcsolatban.

Részletek

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.