2019

DEC

11

Zártkörű rendezvény

KA1 Felsőoktatási mobilitási pályázati információs és konzultációs nap

A Tempus Közalapítvány tisztelettel meghívja a felsőoktatási intézmények Erasmus koordinátorait az ERASMUS+ program 1. kulcstevékenysége kapcsán tartandó felsőoktatási mobilitási pályázati információs és konzultációs napra. A rendezvény során a 2020. évi KA103 és KA107 pályázatok beadásával kapcsolatos legfontosabb információk kerülnek bemutatásra.

Részletek

2019

DEC

11

Pályázatírást támogató szeminárium - Eredményes Erasmus+: Motiváltabb tanulók, tudatosabb kollégák a tanulói és tanári mobilitásokban

A szemináriumon olyan projektek tervezésében szeretnénk támogatni az érdeklődő szakképző intézményeket, amelyek összhangban állnak intézményfejlesztési céljaikkal. Amellett, hogy részletesen ismertetjük a tanulási eredmény alapú megközelítést és az abban rejlő szakmai lehetőségeket, konkrétan hasznosítható ötletekkel is segítjük majd a pályázókat. A rendezvény interaktív, az előadások mellett kiscsoportos munkában, közösen gondoljuk át a legfontosabb kérdéseket, ami megkönnyíti majd a pályázatok munkaprogramjának tervezését.

Részletek

2019

DEC

11

Európa a polgárokért konzultációs nap

A Tempus Közalapítvány információs és konzultációs napot szervez az Európa a polgárokért program testvérvárosi találkozók, városok hálózatai és európai emlékezet pályázati kategóriáiról.

Részletek

2019

DEC

10

Zártkörű rendezvény

Konzultációs műhely tankerületek részére

A Konzultációs műhely tankerületek részére című rendezvényünkre azok a tankerületek kaptak meghívást, melyek már rendelkeznek futó Erasmus+ projekttel. Célunk egy párbeszéd elindítása, az esetleges kérdések, problémák megválaszolása, valamint tapasztaltabb pályázók révén a pályázással kapcsolatos jó gyakorlatok megismerése és elsajátítása.

Részletek

2019

DEC

05

Solidarity: ON – Sharing is caring!

December 5-én van az önkéntesség világnapja – ünnepeld velünk! Izgalmas előadások, inspiráló nonprofit szervezetek és kezdeményezések, tapasztalatcsere érdeklődők és „önkéntes veteránok” között… Solidarity: ON!

Részletek

2019

DEC

04

Európa a polgárokért disszeminációs műhely

A Tempus Közalapítvány disszeminációs műhelyt szervez az Európa a polgárokért programról, melynek célja, hogy a széles közönséggel is megismertesse az Európa a polgárokért projektekben zajló munkát, megosztva a mások számára is értékes eredményeket és tapasztalatokat.

Részletek

2019

NOV

29

Interaktív szakmai műhely - „XTalks-to-ZED” – Fókuszban az együttműködés

A szakmai műhely célja a megváltozott tanári szerepekről való közös beszélgetések során felkészülni a generációk közötti különbségek támasztotta kihívásokra, mert a digitális átalakulás gyors ütemben már jelenleg zajlik. A műhely során megvilágításba kerül, hogyan támogathatja egymást tanár és diák, és mindehhez hogyan adnak teret az Erasmus+ mobilitások.

Részletek

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.