2019

ÁPR

24

Zártkörű rendezvény

TANULÁSI EREDMÉNYEK ALAPÚ MEGKÖZELÍTÉS A KÉPZÉSFEJLESZTÉSBEN

A Tempus Közalapítvány 2019. április 24-25-én kétnapos műhelymunkát szervez Szegeden a szak- és felnőttképzés fejlesztése témában, fókuszálva a globális gazdaság és munkaerőpiac felől érkező főbb kihívásokra, különös hangsúllyal a tanulási eredmények alapú megközelítés alkalmazására a képzésfejlesztésben.

Részletek

2019

ÁPR

24

Zártkörű rendezvény

CEEPUS információs nap

Kérdései vannak a CEEPUS program és a hálózatok intézményi működtetésével kapcsolatban? Szeretné hatékonyabban menedzselni intézményében a programot? Jobban meg szeretné ismerni a CEEPUS kínálta lehetőségeket? Úgy érzi, mindent tud a programról, de felfrissítené ismereteit?

Részletek

2019

ÁPR

12

START+ INFÓNAP – PÁLYÁZÁSI LEHETŐSÉGEK IFJÚSÁGGAL FOGLALKOZÓK SZÁMÁRA

Budapesti információs napunkon az Erasmus+ program ifjúsági területein lévő pályázati lehetőségekről, valamint az Európai Unió új programjáról, az Európai Szolidaritási Testületről tudhat meg részleteket. A nap kiváló felkészítést nyújt a 2019. április 30-i pályázati határidőkre, valamint azoknak is hasznos lehet, akik csupán tájékozódni szeretnének a lehetőségekről.

Részletek

2019

MÁR

27

Campus Mundi Network

A Campus Mundi ösztöndíjasok bejárták a világot, életre szóló barátságokat kötöttek, megalapozták szakmai-tudományos pályájukat, és már egy egész kötetet is megtöltöttek tudományos eredményeikkel. Találkozz a kötet szerzőivel, és tudj meg mindent az ösztöndíjprogramról 2019. március 27-én 17:00-tól a Lofficeban!

Részletek

2019

MÁR

13

Zártkörű rendezvény

TANULÁSI EREDMÉNYEK ALAPÚ MEGKÖZELÍTÉS A KÉPZÉSFEJLESZTÉSBEN

A Tempus Közalapítvány 2019. március 13-14-én kétnapos műhelymunkát szervez Győrben a szak- és felnőttképzés fejlesztése témában, fókuszálva a globális gazdaság és munkaerőpiac felől érkező főbb kihívásokra, különös hangsúllyal a tanulási eredmények alapú megközelítés alkalmazására a képzésfejlesztésben.

Részletek

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.