Rendezvények

2022

NOV

24

Zártkörű rendezvény

Erasmus+ nemzetközi kreditmobilitás 2022-es projektindító

A 2022-es nyertes nemzetközi kreditmobilitás projektek sikeres és hatékony lebonyolításához szeretnénk segítséget nyújtani a KA171-es projektindító keretében. A Tempus Közalapítvány projektindító rendezvényére elsősorban olyan tapasztaltabb és új intézményi koordinátorok jelentkezését várjuk, akik a nemzetközi kreditmobilitás programmal dolgoznak.

Részletek

2022

NOV

21

Campus Mundi Zárókonferencia

A konferencia célja a Campus Mundi projekt segítségével elért eredmények közös áttekintése a felsőoktatási mobilitás és a nemzetköziesítés terén, illetve a hallgatói mobilitás jövőjének megvitatása kerekasztal beszélgetés formájában.

Részletek

2022

NOV

16

Zártkörű rendezvény

TCA/NET Alumni találkozó

A Tempus Közalapítvány Erasmus+ Ifjúsági csoportja szervezésében valósul meg novemberben a nemzetközi képzési- és hálózatépítő tevékenységek (TCA és NET) résztvevőinek éves találkozója.

Részletek

2022

NOV

16

E+ Vitamin 2022: online felkészítő az Erasmus+ ifjúság pályázattípusairól

Ifjúsági területen pályáznál? Egy lökés kell csupán, hogy szervezeteddel összerakjátok a legjobb projektet? Mi megadjuk az energiát a tervezéshez az E+ Vitaminnal! Csatlakozz a Tempus Közalapítvány háromnapos online felkészítőjéhez, és szerezz meg minden hasznos ismeretet és gyakorlatot a sikeres projekttervezéshez és -megvalósításhoz az Erasmus+ ifjúsági területén!

Részletek

2022

NOV

15

Europass – Erasmus+ Karriernap

Regisztrálj az ingyenes Europass – Erasmus+ Karriernapra, ahol online előadások keretében szakemberek segítségével vezetünk végig az álláskeresés, felkészülés és karriertervezés lépésein!

Részletek

2022

NOV

15

Zártkörű rendezvény

Tájékoztató és konzultáció a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram 2023/2024-es tanévre szóló egyéni hallgatói pályázatainak meghirdetéséről – aktualitások, promóciós lehetőségek

A Tempus Közalapítvány Nemzetközi Felsőoktatási Fejlesztések Igazgatósága 2022. november 15-én, két időpontban, tájékoztató és konzultációs napot szervez a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram 2023/2024-es tanévre szóló egyéni hallgatói pályázatainak meghirdetéséről, melynek során a pályázati felhívással kapcsolatos aktualitásokat osztjuk meg, illetve megválaszoljuk a felmerülő kérdéseket.

Részletek

2022

NOV

09

CEEPUS információs és pályázatíró webinárium

A Közép-európai Felsőoktatási Csereprogram (CEEPUS) célja, hogy a felsőoktatás területén tematikus hálózatok keretében együttműködő partner intézmények között lehetővé tegye hallgatói és oktatói mobilitások lebonyolítását, nyári egyetemek, valamint hallgatói szakmai kirándulások szervezését, támogassa a hosszú távú szakmai együttműködések kialakulását a térségben, ezzel elősegítve Közép-Európa stratégiai szerepének erősödését.

Részletek

2022

NOV

09

INTÉZMÉNYI ONLINE INFORMÁCIÓS NAP

A Tempus Közalapítvány Nemzetközi Felsőoktatási Fejlesztések Igazgatósága a Stipendium Hungaricum ösztöndíjprogram és a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram pályázati aktualitásairól intézményi online információs napot szervez 2022. november 9-én. Az esemény célja a programokkal kapcsolatos információk megosztása, a felmerülő intézményi kérdések megválaszolása.

Részletek

2022

NOV

08

Zártkörű rendezvény

Eurodesk Országos Találkozó 2022

Szeretettel meghívunk az Eurodesk Magyarország hálózat partnerei számára szervezett Országos Találkozóra, melyet személyes jelenléttel tervezünk megvalósítani.

Részletek

2022

NOV

08

Zártkörű rendezvény

Stipendium Hungaricum Koordinátori műhelytalálkozó

A Tempus Közalapítvány az SH és DFP koordinátorok számára szakmai találkozót rendez, amelynek témája az SH programhoz kapcsolódó új típusú beszámoló tervezetének bemutatása, az intézményi koordinátorok javaslatainak megvitatása. A rendezvény keretében a résztvevők megismerhetik az Állatorvostudományi Egyetem nemzetközi programját és jó gyakorlatait, illetve megtekinthetik az Egyetem egyedülálló Campusát.

Részletek

2022

NOV

02

Digitális tér konferencia 2022 - A digitális jóllét felé vezető utak

A Digitális Tér Konferenciák a pedagógusok kompetenciafejlesztéséről, a szakmai közösségekről, a digitális oktatás területén elért sikerek és kihívások bemutatásáról szólnak. A konferenciák alapítói és szervezői párbeszédet nyitnak olyan területeken és témákban, amelyekben mások még nem, olyan célokat, ügyeket, szervezeteket és embereket hoznak össze, akik máshol nem találkozhattak volna. A konferencia küldetése a szakmai terület akadémiai-neveléstudományi, a gyakorlati-pedagógiai, a szakértői-elemzői és a piaci szereplőinek, illetve a civil szervezetek és szakmai közösségek közötti párbeszéd erősítése, illetve a digitális oktatással kapcsolatos tudásmegosztás és hálózatépítés támogatása.

Részletek

2022

OKT

28

Zártkörű rendezvény

Szakértői felkészítő – Erasmus akkreditáció az ifjúságban (KA150)

Az ifjúsági Erasmus akkreditációs felhívás (KA150) az Európai Unió 2021–2027. évi oktatási, képzési, ifjúsági és sportprogramjára való előkészület keretében került közzétételre. A pályázattípus azoknak az ifjúsági területen aktív intézményeknek és szervezeteknek szóló lehetőség, amelyek nemzetközi tapasztalatcserére és együttműködésre vonatkozó tevékenységeiket stratégiai céllal szeretnék megvalósítani, és a jövőben rendszeresen kívánnak pályázni mobilitási tevékenységek megvalósítására.

Részletek

2022

OKT

26

Zártkörű rendezvény

Beszámolást segítő webinárium a 2021. tavaszi és őszi pályázati fordulókban támogatást nyert KA220 projektek kapcsolattartói részére

A Tempus Közalapítvány ezúton meghívja Önt a 2021. évi tavaszi és őszi pályázati fordulókban támogatást nyert Erasmus+ Partnerségi együttműködések (KA220) köznevelési, szakképzési, felnőtt tanulási és felsőoktatási projektjeinek koordinátorai számára szervezett webináriumára. Az esemény célja, hogy a projektek képviselői csoportos konzultáció formájában segítséget kapjanak a projekt futamideje alatt kötelezően benyújtandó beszámolók elkészítésével és benyújtásával, illetve a projektek menedzselésével, az esetleg felmerült nehézségek megoldásával kapcsolatban.

Részletek

2022

OKT

25

INTÉZMÉNYI ONLINE INFORMÁCIÓS NAP

A Tempus Közalapítvány Nemzetközi Felsőoktatási Fejlesztések Igazgatósága a Stipendium Hungaricum ösztöndíjprogram és a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram pályázati aktualitásairól intézményi online információs napot szervez 2022. október 25-én. Az esemény célja a programokkal kapcsolatos információk megosztása, a felmerülő intézményi kérdések megválaszolása.

Részletek

2022

OKT

24

ESC műhely 2022 – Projekttervezés a szolidaritás jegyében kezdőknek

Online felkészítés olyan szervezeteknek és intézményeknek, akik szeretnének az Európai Szolidaritási Testület keretében önkénteseket bevonni a tevékenységükbe vagy helyi fiatalokat támogatni szolidaritási projektek megvalósításában.
Csatlakozzatok, és tegyétek meg velünk az első lépést ebben a kalandban!

Részletek

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.