Rendezvények

2021

SZEP

14

Intézményi információs nap

A Tempus Közalapítvány Study in Hungary Igazgatósága a Stipendium Hungaricum és a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogramban részt vevő hallgatók egészségügyi szűrési programjáról intézményi online információs napot szervez 2021. szeptember 14-én. Az esemény célja aktuális információk megosztása a két ösztöndíjprogramban bevezetett egészségügyi protokoll kapcsán, illetve a felmerülő intézményi kérdések megválaszolása.

Részletek

2021

AUG

26

Tanulási eredmények alapú megközelítés a képzésfejlesztésben - Két napos online műhelymunka a Tempus Közalapítvány szervezésében az egészségügy és mezőgazdaság-erdészet ágazatban érintettek számára

A Tempus Közalapítvány 2021. augusztus 26-27-én kétnapos online műhelymunkát szervez a szak- és felnőttképzés fejlesztése témában, fókuszálva a globális gazdaság és munkaerőpiac felől érkező főbb kihívásokra, különös hangsúllyal a tanulási eredmények alapú megközelítés alkalmazására a képzésfejlesztésben.

Részletek

2021

JÚN

22

IV. Felsőoktatási műhelykonferencia

A Tempus Közalapítvány felsőoktatási műhelykonferenciát szervez a felsőoktatás nemzetközi népszerűsítésében aktív szerepet vállaló szakdiplomaták, valamint a felsőoktatási intézmények nemzetközi területen dolgozó munkatársai számára. A konferencia során szeretnénk hangsúlyt fektetni a külképviseletek, a felsőoktatási intézmények és a Tempus Közalapítvány közötti együttműködésre és tapasztalatcserére, valamint a 2021-as év során felmerülő új kihívásokra és változásokra.

Részletek

2021

JÚN

02

Zártkörű rendezvény

Beszámoló webinárium a 2020. tavaszi pályázati fordulóban támogatást nyert Erasmus+ stratégiai partnerségi projektek részére

A Tempus Közalapítvány ezúton meghívja Önt a 2020 tavaszi pályázati fordulóban támogatást nyert Erasmus+ KA2 stratégiai partnerségi projektek (KA201, KA202, KA203 és KA204) koordinátorai számára szervezett online webináriumára. Az esemény kettős célja, hogy a projektek képviselői segítséget kapjanak a projekt futamideje alatt kötelezően benyújtandó beszámolók elkészítésével és benyújtásával, illetve a projektek menedzselésével, az esetleg felmerült nehézségek megoldásával kapcsolatban.

Részletek

2021

MÁJ

05

3-at egy csapásra - Stratégiai tervezés műhelymunka ifjúsági szervezeteknek

Az Erasmus-akkreditáció az ifjúság területén lehetőséget nyújt a szervezeteknek rendszeres mobilitási tevékenységek megvalósítására. A projektben résztvevők a Nemzeti Iroda munkatársainak segítségével megismerkedhetnek a kapcsolódó tudnivalókkal, emellett a műhelymunkán lehetőség lesz az akkreditációs folyamatra való felkészülésre más szervezetek képviselőivel közösen gondolkodva.

Részletek

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.