2019

OKT

07

Erasmus+ nemzetközi kreditmobilitás program - információs nap

A Tempus Közalapítvány információs napjára elsősorban olyan intézményi Erasmus koordinátorok jelentkezését várjuk, akik még nem vettek részt a nemzetközi kreditmobilitás programban, de tervezik, hogy a jövőben pályázni szeretnének rá. A program azon koordinátorok számára is hasznos lehet, akik nemrég kezdtek el KA107-es kreditmobilitás projekttel foglalkozni és szeretnék megismerni a program alapjait, vagy akár olyan oktatók, akik egy-egy partnerkapcsolatért felelősek az intézményen belül.

Részletek

2019

SZEP

17

Zártkörű rendezvény

Erasmus+ nemzetközi kreditmobilitás 2019-es projektindító képzés

A 2019-es nyertes nemzetközi kreditmobilitás projektek sikeres és hatékony lebonyolításához szeretnénk segítséget nyújtani a KA107-es projektindító képzés keretében. A Tempus Közalapítvány képzésre elsősorban olyan tapasztaltabb és új intézményi koordinátorok jelentkezését várjuk, akik a nemzetközi kreditmobilitás programmal dolgoznak. Az új kollégák részére a délelőtti témák mellett a délután folyamán külön képzést biztosítunk.

Részletek

2019

SZEP

11

E+ VITAMIN: KÉPZÉS AZ ERASMUS+ IFJÚSÁGI TERÜLETÉN

Ifjúsági területen pályázna? Egy lökés kell csupán, hogy összerakja a legjobb projektet? Mi megadjuk az energiát a tervezéshez az E+ Vitaminnal! A Tempus Közalapítvány háromnapos képzést szervez az Erasmus+ program ifjúsági területén, középpontban a sikeres projekttervezéshez és megvalósításhoz szükséges hasznos ismeretekkel, gyakorlatokkal.

Részletek

2019

SZEP

06

START+ infónap – Pécs

Minőségi fejlődési lehetőséget szeretnél nyújtani a fiataloknak a nemformális tanulás módszereivel? Úgy gondolod, hogy a szervezeted sokat nyerhet a nemzetközi kapcsolatokból? A helyi közösség kihívásaira szeretnél reagálni? Gyere el országos információs roadshow-nk pécsi állomására, és tudd meg, milyen pályázati lehetőségeid vannak!

Részletek

2019

SZEP

05

START+ infónap – Budapest

Minőségi fejlődési lehetőséget szeretnél nyújtani a fiataloknak a nemformális tanulás módszereivel? Úgy gondolod, hogy a szervezeted sokat nyerhet a nemzetközi kapcsolatokból? A helyi közösség kihívásaira szeretnél reagálni? Gyere el országos információs roadshow-nk budapesti állomására, és tudd meg, milyen pályázati lehetőségeid vannak!

Részletek

2019

SZEP

04

START+ infónap – Szeged

Minőségi fejlődési lehetőséget szeretnél nyújtani a fiataloknak a nemformális tanulás módszereivel? Úgy gondolod, hogy a szervezeted sokat nyerhet a nemzetközi kapcsolatokból? A helyi közösség kihívásaira szeretnél reagálni? Gyere el országos információs roadshow-nk szegedi állomására, és tudd meg, milyen pályázati lehetőségeid vannak!

Részletek

2019

SZEP

03

START+ infónap – Veszprém

Minőségi fejlődési lehetőséget szeretnél nyújtani a fiataloknak a nemformális tanulás módszereivel? Úgy gondolod, hogy a szervezeted sokat nyerhet a nemzetközi kapcsolatokból? A helyi közösség kihívásaira szeretnél reagálni? Gyere el országos információs roadshow-nk veszprémi állomására, és tudd meg, milyen pályázati lehetőségeid vannak!

Részletek

2019

SZEP

02

START+ infónap – Győr

Minőségi fejlődési lehetőséget szeretnél nyújtani a fiataloknak a nemformális tanulás módszereivel? Úgy gondolod, hogy a szervezeted sokat nyerhet a nemzetközi kapcsolatokból? A helyi közösség kihívásaira szeretnél reagálni? Gyere el országos információs roadshow-nk győri állomására, és tudd meg, milyen pályázati lehetőségeid vannak!

Részletek

2019

AUG

30

START+ infónap – Nyíregyháza

Minőségi fejlődési lehetőséget szeretnél nyújtani a fiataloknak a nemformális tanulás módszereivel? Úgy gondolod, hogy a szervezeted sokat nyerhet a nemzetközi kapcsolatokból? A helyi közösség kihívásaira szeretnél reagálni? Gyere el országos információs roadshow-nk nyíregyházi állomására, és tudd meg, milyen pályázati lehetőségeid vannak!

Részletek

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.