Rendezvény | Ifjúság, Civil szervezet

Az AccessAbility olyan fiatalokkal foglalkozó szervezeteknek kínál találkozási lehetőséget, amelyek nemzetközi együttműködéseket szeretnének megvalósítani az inklúzió jegyében. Szívesen foglalkoznátok egészségügyi problémával vagy fogyatékossággal élő fiatalokkal? Csatlakozzatok az online eseményhez!

Pályázat | Felsőoktatás

A Nemzetközi Visegrádi Alap megnyitotta a jelentkezést a V4-Tajvan ösztöndíjprogramra, melyre a V4-es PhD jelöltek, valamint doktori és posztdoktori hallgatók/kutatók jogosultak pályázni, hogy tajvani felsőoktatási intézményekben végezzék tanulmányaikat/kutatásaikat.

Rendezvény | Felsőoktatás

2021. szeptember 10-én kerül megrendezésre a nyolcadik ASEF regionális felsőoktatási konferenciára. A konferencia címe: Outlook 2030: Inclusive and Diverse Higher Education in Asia and Europe. Sok szeretettel várunk minden felsőoktatással foglalkozó kollégát, szakértőt és döntéshozókat.

Hír | Ifjúság, Felsőoktatás

Fotófallal, csocsóasztallal, kitűzőkészítővel, lemosható tetkókkal és izgalmas játékokkal várunk az EFOTT-on A TE UTAD standnál! Ha még az őszi félév előtt szeretnél képbe kerülni a külföldi ösztöndíjakkal kapcsolatban, akkor keress minket a Civil Téren!

Pályázat | Felsőoktatás

A Vietnámban, Hanoiban található Külkereskedelmi Egyetem (FTU) ösztöndíjakat hirdet magyar hallgatók számára. A képzések helyben, személyes részvétellel történnek, valamint a jelentkezéseket az intézmény folyamatosan fogadja, határidő meghatározása nélkül.

Pályázat | Ifjúság, Önkormányzatok, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Civil szervezet, Köznevelés

Milyen akadályai lehetnek a kevesebb lehetőséggel rendelkező csoportok Erasmus+ projektekbe történő bevonásának? Köszönjük, ha Ön is kitölti kérdőívünket, és megosztja velünk a témával kapcsolatos tapasztalatait!