Europass | Ifjúság, EU, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Köznevelés, Felsőoktatás

A karrierépítés nem az állásinterjúval kezdődik. A korábbi tanulmányok és a releváns tapasztalatok hatásos bemutatása ugyanúgy fontos a munkaerőpiaci érvényesülés szempontjából. Ebben segít az új Europass portál, amely mind az álláskeresésben, mind a tudatos karrierépítésben támogatja a felhasználókat.

Partner hír | 2020.06.11.

Pályázat | Felsőoktatás

A Szerb Köztársaság Oktatási, Tudományos és Technológiai Fejlesztési Minisztériuma a 2020/2021-es tanévre 10 magyarországi hallgató részére ajánl fel ösztöndíjat.

Pályázat | Ifjúság, EU, Önkormányzatok, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Civil szervezet, Köznevelés, Felsőoktatás

A Haifa-i Egyetem Intenzív Online Héber Nyári Nyelvtanfolyamot szervez 2020. július 20. és augusztus 20. között, kezdőtől haladóig, 18 éves kor felett.

Europass | Ifjúság, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Köznevelés, Felsőoktatás

Az Europass immár nem csak dokumentumcsaládként lesz elérhető, hanem ingyenes szolgáltatások összességévé alakul át, mellyel bárki könnyedén előre léphet a tudatos karrierépítésben!

Kiadvány | Felsőoktatás

A jövő munkavállalói és kutatói az egész társadalmat érintő kérdésekre keresik a választ az ismeretterjesztő tanulmánykötetben, amelyet olyan egyetemisták munkáiból állítottunk össze, akik Campus Mundi ösztöndíj segítségével multikulturális környezetben végezték szakmai kutatásaikat.

Kiadvány | Ifjúság, EU, Önkormányzatok, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Civil szervezet, Köznevelés, Felsőoktatás

Magazinunk 2020. tavaszi számában bemutatjuk azokat a kiemelkedő Erasmus+ projekteket, amelyek idén Nívódíjban részesültek. Emellett további aktuális és izgalmas témákról is olvashatnak.

Hír | Ifjúság, EU, Önkormányzatok, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Civil szervezet, Köznevelés

Most mutatkozik meg igazán a nemzetközi együttműködések gyakorlati haszna: szakmai felkészülés a digitális oktatásra, az iskolai lemorzsolódás csökkentése, távsegítség az idősgondozásban, önkéntesek bevonása a szociális intézmények mindennapjaiba.

Pályázat | Felsőoktatás

A Tempus Közalapítvány felhívást tesz közzé az Innovációs és Technológiai Minisztérium, valamint a francia Külügyminisztérium (MEAE) és a francia Felsőoktatási, Kutatási és Innovációs Minisztérium (MESRI) révén megvalósuló magyar-francia kétoldalú, két év időtartamra szóló projektek megvalósítására a társadalomtudományok terén

Rendezvény | Ifjúság, Civil szervezet

Online eseménysorozat szolidaritási projektek és fiatalok helyi társadalmi kezdeményezésének támogatására.