Hír | Felnőtt tanulás, Szakképzés, Köznevelés

Tájékoztatjuk pályázóinkat, hogy amennyiben az Erasmus+ mobilitási pályázatok 2019. február 12. déli 12.00 órai benyújtási határidejével kapcsolatban központi rendszerproblémák merülnének fel, a webes űrlapon elkészített pályázatot központi technikai hibák miatt nem tudják benyújtani a fenti határidőig, akkor a hivatalos pályázati határidő lejártát követő két órán belül (azaz 2019. február 12., 14.00 óráig) e-mailen keresztül jelezhetik az irodának a sikertelen benyújtás tényét.

Rendezvény | Felsőoktatás, Ifjúság

Nemzetközi ösztöndíjakról, külföldi szakmai gyakorlatról, önkéntes munkáról adnak részletes felvilágosítást a Tempus Közalapítvány munkatársai és volt ösztöndíjas hallgatók a Láss világot ösztöndíjjal! standon 2019.01.10-12.között.

Nemzetköziesítés | Felsőoktatás

Hogyan kerül egy kötetbe az orosz Y generációról és a szelénvegyületek vizsgálatáról szóló tanulmány? Vagy a dél-koreaiak plasztikai sebészethez való viszonyának elemzése és az Osztrák-Magyar Monarchiába emigrált olasz szalámigyárosok bemutatása?

Kiadvány | Felsőoktatás, Önkormányzatok, Felnőtt tanulás, Ifjúság, Szakképzés, Köznevelés, Civil szervezet, EU

A magazin legújabb számának fókuszában: ahol a képzés és a munka világa találkozik. Többek között arról is olvashatnak, hogy mitől lesz egy egyetem nemzetközi színtéren is versenyképes, miért érdemes a stratégiai gondolkodást a szakképzési szektorban is meghonosítani, illetve milyen hosszútávú hatásai vannak az Erasmus+ mobilitásoknak.

Hír | Felsőoktatás, Önkormányzatok, Felnőtt tanulás, Ifjúság, Szakképzés, Köznevelés, Civil szervezet, EU

A tematikus év célja, hogy minél több emberrel megismertesse Európa kulturális hagyatékát és sokszínűségét, közös történelmét és értékeit, valamint erősítse az európai térséghez való tartozás érzését.